Ekonomiassistent till Icemakers i Arjeplog

Är du en Ekonomiassistent som gillar ett tätt samarbete och ett högt tempo? Då kanske tjänsten på Icemakers är rätt för dig.

Icemakers är pionjärföretaget inom biltestverksamhet i vinterklimat och har funnits i Arjeplog sedan 1973. Vi är ledande tillverkare av isbanor för tester av fordonsteknik i världen och bland våra kunder återfinns bl.a. BMW, Mercedes-Benz och Continental. Vår verksamhet ökar och vi söker därför en heltidsanställd ekonomiassistent som vill vara en betydelsefull del av vårt team.

Vi erbjuder

På Icemakers är vi ett sammansvetsat team som stöttar varandra och som anställda har vi goda möjligheter att utvecklas i våra respektive roller.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde efter sommaren. Du får ta stort ansvar med omväxlande arbetsuppgifter och det finns goda möjligheter att utvecklas i arbetet. Det är viktigt att du drivs av utveckling och därför erbjuds du som anställd hos oss en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp med hänsyn även till dina mål och visioner.

Rollen

I denna roll kommer du att hantera och ansvara för registrering, kontering samt utföra betalningar av leverantörsfakturor. I arbetsuppgifterna ingår även kontokorts- och utläggsredovisningar, reseräkningar, avstämningar, periodiseringar, skattedeklarationer, fakturering, samt bokföring och avstämning av inbetalningar. Tjänsten innebär även andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, har god teamkänsla, är samarbetsinriktad och tar gärna för dig i jobbet. När det dyker upp utmaningar har du förmågan att söka lösningar och bibehålla en positiv inställning. Du vågar fråga, tar eget initiativ och ansvar. Du trivs med att periodvis jobba i ett högt tempo. Du är snabb på att fånga upp nya saker i din omgivning och tycker det är roligt med den digitala utvecklingen. Vi ser även att du har ett flexibelt arbetssätt och är beredd att ändra dina arbetsuppgifter utifrån förändrade förutsättningar.

Du bör ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är mycket meriterande om du har ekonomiutbildning på gymnasie- eller högskolenivå.

Erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete i bokföringsprogram, Excel och Word är ett måste. Tidigare erfarenhet av Fortnox är ett plus.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska krävs (de flesta av våra kunder är utländska).

B-körkort är ett krav då vårt kontor inte nås med kollektivtrafik.

Information och ansökan

För frågor, kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07, eller Katarina Byrne, Ekonomiansvarig på Icemakers på 070-290 51 88.

Läs gärna mer på vår Hemsida och på vår Facebook-sida

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se. Vi tillämpar löpande urval så ansök nu!

Ansökningar via email tas inte emot!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Icemakers och Arjeplog

Icemakers är pionjärföretaget inom biltestverksamhet i vinterklimat med start 1973 i Arjeplog.

Våra kunder kommer från hela världen och med senaste fordonsteknik för att utföra tester på våra isar. ABS-systemet föddes i Arjeplog under 70-talet och följs nu av nya system som förarlösa bilar, elbilar och hybrider.

Arjeplog är en liten ort, som under vintersäsongen växer till världens största vintertestort för fordonsutveckling. Det finns enorma möjligheter till ett rikt friluftsliv med skidåkning, skoterkörning, fiske, fjällvandring mm. Tydliga skiftningar mellan årstiderna skapar möjligheten till en omväxlande fritid.

Det säsongsbetonade arbetet innebär att man har större chans till ledigheter under de fina tiderna på året eftersom huvudverksamheten ligger under kallaste vinterhalvåret.

Vill du jobba där all världens fordon testas för vinterklimat så är ett jobb hos Icemakers något för dig!

Vi är ett företag med ca 50 anställda under testsäsongen och med verksamhet både i Arjeplog och Arvidsjaur.

Läs gärna mer på vår Hemsida och på vår Facebook-sidaAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Icemakers

Ansök härFöretag
Icemakers


Plats
Arjeplog