Beredare som vill utveckla energibranschen till expansiva Kraftringen

Ditt nya spännande jobb

Till denna tjänst söker vi dig som vill arbeta i kundnära elkraftsprojekt, Göteborgsområdet med omnejd, Halland och Småland. I denna tjänst kommer du fokusera på projekt som innefattar elberedningar men då vi expanderar kraftfullt i region Väst kommer även andra projekt inom exempelvis sol, belysning och laddinfrastruktur att bli aktuella.

Som beredare fyller du en viktig roll i projektgruppen och samarbetar med platschef, projektcontroller, projektledare och övriga medarbetare inom projektet. Du kommer ansvara för att förbereda underlag till projektledaren i både små och större projekt och ditt arbete kommer innefatta en mängd externa kontakter med exempelvis markägare, kommuner, länsstyrelse och övriga intressenter. Du kommer att förhandla och göra överenskommelser med berörda fastighets-/markägare, ta fram handlingar och kompletta materialspecifikationer och bevaka avtal. I ditt arbete kommer du ansvara för att projekten genomförs med hög leveranskvalitet enligt tidplan och budget och även ekonomisk kalkylering.

Som beredare hos Kraftringen blir du en möjliggörare av framtidens energiprojekt. Med ditt bidragande kan intressanta projekt planeras, ta form och genomföras i ett nära teamarbete med övriga kollegor.

Placeringsort: Falkenberg, Anderstorp eller Billdal

OBS - du ansöker via Kraftringens hemsida här .

Om dig

Vi söker dig som har en utbildning inom elkraft och kanske några års erfarenhet inom eldistribution, elinstallation alternativt bygg- och anläggning. Har du förståelse för våra produkter och tjänster och god materialkännedom, ser vi det som mycket positivt då du ska kunna driva och föreslå tekniska lösningar. Du kan också vara elmontör, med erfarenhet från service-, underhålls- och entreprenadarbeten, som vill gå vidare i nya utmaningar. Arbetsuppgifterna kräver diplomering inom bland annat ESA och BAS-U / BAS-P och det är meriterande om du uppfyller dessa krav. I annat fall utbildar vi dig på vägen.

Du är trygg i rollen som beredare, har en hög drivkraft och lätt för att samarbeta. Du har stort affärsfokus och intresse för förhandlingar där du på ett professionellt sätt förhåller dig till såväl kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer. Du stimuleras av att arbeta med varierande parallella projekt och trivs med en vardag som skiftar och ställer krav på din prioriterings- och initiativförmåga. Som person är du nyfiken och känner dig bekväm i avtalsdiskussioner och du har en trygghet och mod i affärsrelationer gällande exempelvis ömsesidiga kravställningar. För att bli framgångsrik i rollen arbetar du strukturerat samtidigt som du är kommunikativ, drivande och relationsorienterad.

Du har

  • Erfarenhet inom elkraftsdistribution, bygg och anläggning alternativt elinstallationsbranschen eller motsvarande
  • Utbildning inom ekonomi, teknik, elkraft eller liknande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • B- körkort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på något av våra kontor i region Västra Götaland; Falkenberg, Anderstorp eller Billdal.

Om oss

Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma i Skåne. Vi har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Kraftringen finns etablerade i väst och står inför en stark expansion med många intressanta och komplexa kundprojekt i Västra Götaland, Småland och Halland. Du hittar oss alltid i närheten eller p www.kraftringen.se .

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast via Kraftringens hemsida som du når här .

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Emma Wrege på 072-213 76 37 alt emma.wrege@kraftringen.se .

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christoffer Hällefors på 070-200 25 90 alt christoffer.hallefors@roirekrytering.se .

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen att utvecklas tillsammans med oss!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Kraftringen Energi AB

Ansök härFöretag
Kraftringen Energi AB


Plats
Billdal


Kategori
Bygg/anläggning
Teknik och Ingenjörsvetenskap

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.