Kloosterboer söker HR-generalist

Har du tidigare erfarenhet av HR-arbete och trivs i en bred roll med mycket variation? Vi ser nu ytterligare behov av att förstärka vår kompetens på HR-området och söker därför dig som vill ta dig an rollen som HR-generalist hos oss på Kloosterboer!

Välkommen till att bli en del av ett företag som sätter stort värde i en god arbetsmiljö och gemenskap, där våra kärnvärderingar Entreprenörskap och Engagemang genomsyrar hela vår dagliga verksamhet.

Tjänsten innebär
Som HR-generalist tillhör du vår administrativa avdelning. Du rapporterar till HR- och finanschefen men arbetar nära samtliga chefer i organisationen. Ditt ansvar blir att arbeta med breda HR-frågor med ett fokus på att stötta cheferna, men även medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår också administrativt arbete kring t.ex. anställningsavtal, tidregistrering, kvittenser, protokollskrivning samt kommunikation med externa parter t.ex. vår externa löneleverantör, transportförbundet, rekryteringsföretag och företagshälsovården m.m.

Andra ärenden som du kan komma att hantera:

  • Kompetensutveckling – vara ett administrativt stöd i arbetet kring planering och genomförande av årliga utbildningsplaner och uppföljningar av utvecklingssamtal i samarbete med ansvariga chefer.
  • Arbetsrätt och samverkan – chefsstöd i olika processer, kalla och förbereda MBL-informationer och fackliga för hand lingar, uppföljning av GDPR.
  • Arbetsmiljö – följa upp sjukfrånvaro och övertidsstatistik, delta i arbetsmiljökommittémöten, följa upp rehabärenden, genomföra månadsvisa medarbetar undersökningar.
  • Rekrytering – arbeta med hela processen i samarbete med ansvariga chefer.
  • Lön och förmåner – koordinera arbetet med extern löneleverantör och ansvariga chefer, delta i lönekartläggning och årlig lönerevision.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad inom HR eller motsvarande och har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser det som ett plus om du har arbetat med både tjänstemän och kollektivanställda. Vidare har du vana från arbete i Office-paketet och skulle du dessutom vara en fena i Excel ser vi det som positivt.

Eftersom vi är ett internationellt företag behöver du kunna uttrycka dig obehindrat både på svenska och engelska (tal och skrift).

Samarbete och kommunikation är framgångsrika egenskaper i denna tjänst. Vi ser därför att du är lyhörd, förändringsbenägen och prestigelös. Då rollen är operativ tror vi att du är självgående med en drivande förmåga och handlingskraft. Du har även en social förmåga som gör att du trivs med att supportera andra i frågor och ärenden som du och dina kollegor står inför.

Varför ska du bli en av oss?
Kloosterboer är ett familjeföretag med korta kommunikationsvägar. Kulturen i vår organisation präglas av ständiga förbättringar/LEAN, engagemang och delaktighet. I rollen som HR-generalist ges du möjlighet att träda in i bred roll nära verksamheten där du har en chans att påverka och utvecklas.

Vi är måna om våra medarbetares hälsa och välmående och vi erbjuder därför våra anställda friskvårds- och massagebidrag. Vi serverar frukost varje fredag och det anordnas aktiviteter i form av exempelvis AW s, grillning och teamaktiviteter för att ytterligare stärka vår gemenskap.

Ansökan
Är du redo för ditt nästa steg? Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet och intervjuer sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-04-07. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Hällefors; christoffer.hallefors@roirekrytering.se

Om oss
Kloosterboer utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. Genom ett nära samarbete och långsiktigt partnerskap, levererar Kloosterboer lägre kostnader och högre servicenivåer till sina kunder. Vi är ett av de ledande företagen i branschen och har idag en samlad lagervolym (kylda lager) på över 3 miljoner kubikmeter och ett uppskattat årligt varuflöde motsvarande 2 miljoner ton. Vi tillhandahåller ett brett utbud av logistiktjänster till våra kunder och förutom lager erbjuder vi transporter, distribution och tulladministration. Genom fokus på innovation, hållbarhet och effektivitet är vårt mål är att skapa en så effektivt integrerad logistikkedja som möjligt för våra kunder.

Kloosterboer driftar ett modernt, helautomatiserat fryslager i Bjuv som förbrukar 40 procent mindre energi än ett vanligt fryslager. Fryslagret, som är norra Europas största, är 38 meter högt, rymmer ca 440 000 kubikmeter frysta varor och har en kapacitet att årligen lasta 550 000 pallar in och ut från lagret. Lagret är en 3PL-lösning som möjliggör att flera kunder kan lagra och samdistribuera sina varor genom lagret. Det ger både miljömässiga och ekonomiska fördelar för alla parter.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Kloosterboer Sweden AB

Ansök härFöretag
Kloosterboer Sweden AB


Plats
Bjuv


Kategori
Human Resources
Juridik

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.