Äventyrsskolan inom Frösunda söker tränare/elevassistenter

Platser: 1

Äventyrsskolan söker dig som är engagerad, positiv, pedagogisk, har tålamod, gillar äventyr och vill arbeta som tränare/elevassistent med våra elever som har autism och utvecklingsförsening. Vi arbetar i arbetslag, lärare och tränare/elevassistenter.

Vi är en grund- och gymnasiesärskola (tränings- och individuella programmet). Vi har även ktt (fritids) för de elever som har behov av det. För närvarande är det 15 elever och ungefär lika många personal.

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller liknande, meriterande med tba kunskap och/eller erfarenhet av arbete med autism eller/och funktionsnedsättning.

Som person har du ett pedagogiskt synsätt, engagerad, flexibel, tydlig, strukturerad, bra på att passa tider, har tålamod och gillar att hitta på aktiviteter både fysiska och kulturella. Det är viktigt att du är "godhjärtad och hårdhudad". Du ska kunna utrycka dig väl i svenskt tal och skrift. Du bör även ha körkort.

Du ska bidra till att våra elever upplever högsta möjliga livskvalitet genom att testa nya aktiviteter och våga tänja på gränser…

I Frösunda har vi individuell lönesättning och kollektivavtal.

Vi söker nya medarbetare både som tim vik och en 100% vikarie tjänst.

Ansökan mottages endast via denna länk, ansökan ska innehålla personligt brev och cv som bifogas i angivet format.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Ewa Thim, Rektor
Telefon: 0765476551Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Frösunda

Ansök härFöretag
Frösunda


Kategori
Hälsa och Sjukvård

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.