Flicka på 1 år söker avlösare

Platser: 1

Jag föddes med en diagnos som kallas Trisomi 18 vilket innebär att jag behöver lite mer stöd än andra barn.

Min mat får jag genom en sond flera gånger per dygn. Sonden kliar och jag lyckas ibland dra ut slangen, så du behöver hålla lite extra koll på den. Mina ben i kroppen är sköra och alla som håller i mig behöver vara extra försiktiga. De dagliga rutinerna består bland annat utav att byta blöja, ge mig mat, stretcha, bada mig samt stimulera syn och hörsel.

Jag är en mycket glad och pigg tjej mellan mina sovstunder och då gillar jag närhet samt när mamma eller pappa gosar med mig. Jag önskar mig en avlösare som älskar barn och inte är allergisk mot hundar, då vi har hund. Du får gärna vara lugn, barnkär och kärleksfull som person.

Du får gärna vara en rökfri kvinna i 25-45 års ålder och det är en fördel om du har erfarenhet av sondmatning och av att ha arbetat med små barn. Jag är infektionskänslig vilket resulterat i att alla jag träffar bör vara ”friska” från baciller.

All rekrytering sker via webben, rekrytering sker löpande. Utdrag ur belastningsregistret samt referenser behövs vid eventuell intervju.
Kontaktpersoner

Rickard Johammar, Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303633Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Frösunda

Ansök härFöretag
Frösunda


Kategori
Hälsa och Sjukvård

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.