Vi söker boendestödjare/integrations assistent

I arbetet som behandlingsassistent ska du i ditt uppdrag stötta och vägleda våra gäster under deras vistelsetid på Hassela Bäckaräng. Du ska stödja dem i deras introdukton/integration i samarbete med våra externa aktörer. Att arbeta hos oss innebär också att du har en god samarbetsförmåga. Arbetet bedrivs utifrån ett lösningsfokuserat synsätt. Vi ska finnas till hands för våra boende, vi ska vägleda dem och bidra till delaktighet och integration. Krav är att du har kunskap och erfarenhet inom området. Språkkunskaper är önskvärt.

Vi söker dig med:

Ett genuint kundfokus – sätter kunden främst och Delar Frösundas värderingar: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet

Du ska ha en god förmåga att skapa engagemang och trygghet samt skapa struktur och tydlighet i ungdomarnas vardag.

Du ska vara van vid att hantera kriser och konflikter och vara lösningsfokuserad. Du ska ha lätt för att anpassa dig efter nya situationer och förutsättningar.

Vi erbjuder Dig:

En spännande tjänst där du kommer vara med och bidra till att vara med och skapa Sveriges bästa omsorgsföretag. Du kommer få frihet att värna och påverka på "ditt" boende, inom givna ramar, för att våra kunder ska ha det så bra som möjligt.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

En anställning, med planerad start den 1/9 om erforderliga beslut fattas inom pågående upphandling. Vi kommer att behöva anställa flera personer så tjänstgöringsgraden är påverkbar.

Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse, sista ansökningsdag är 2015-07-30 men urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Kontaktpersoner

Jaana Bergström, Verksamhetschef
Telefon: 010-1303654

Kajsa Welin, Bitr Affärsområdeschef
Telefon: 010-2507731Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Frösunda

Ansök härFöretag
Frösunda


Kategori
Hälsa och Sjukvård

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.