HR Generalist till Kiviks Musteri!

Är du den som tycker om att vara mitt i den dagliga verksamheten och arbeta brett? Vill du vara med och bidra till vår framgång genom att stödja och underlätta för våra chefer och medarbetare i deras dagliga arbete? Framförallt vill du befinna dig i en miljö som är god för själen, där grönskan och naturen är en del av din arbetsplats? Vi söker dig som vill bli en del av vårt familjeföretag som funnits i fem generationer och än idag präglas av en genuin familjekänsla. Omtanke och driv i ett!

Lokalisering: Kivik

Om tjänsten

Vi finns på det natursköna Österlen och vår passion för mat och dryck kryddas av en livskvalitet och djupt engagemang för trakten. Familjen Åkesson har ägt och drivit Kiviks Musteri sedan starten och skapat en familjär företagskultur där det är naturligt att både värna om traditioner och att tänka i nya banor.

Som HR generalist hos oss kommer du att ha ett nära samarbete med HR chefen, för att arbeta fram och utveckla våra processer och rutiner. Du kommer att arbeta administrativt och operativt inom de flesta delar av HR området. Här blir du en del av ett litet men otroligt viktigt team för företagets välmående och framgång!

Hos oss tror vi på teamarbete, att vi tillsammans hjälps åt, visar mod och tar ansvar. Vi är goda förebilder för våra kunder och kollegor, och det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll!

Vem är du?

För att lyckas i rollen så tror vi att du har en akademisk examen inom relevant område, så som PA programmet. Därefter har du tagit dina teoretiska kunskaper ut i praktiken och arbetat brett inom HR området i några år.

Som person är du den som vet när det är dags att vara strukturerad och när det är dags att vara flexibel. Du kan det där med kommunikation och du har en fin pedagogisk förmåga. Ditt öra är stort och du är lyhörd inför både verksamheten men också människorna som jobbar här. Du har en förmåga att bemöta människor, förstå deras behov och leverera resultat.

Om Kiviks Musteri

Har du inte redan fått en go känsla för vem vi är så gå in på vår hemsida www.kiviksmusteri.se . Här kan du läsa om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av vår familj!

Ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 4/3 2020. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Kiviks Musteri AB

Ansök härFöretag
Kiviks Musteri AB


Kategori
Human Resources

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.