Socialsekreterare

Socialförvaltningens enhet för Individ- och familjeomsorg (IFO) i Dals-Eds kommun söker nu en socialsekreterare till arbetet med barn/unga samt en socialsekreterare i en kombinationstjänst.

Arbetsuppgifter
Med den mindre kommunens koncentrerade organisation kommer Du att möta upp barn unga och deras familjer för bedömning om behov av råd och stöd. Verkställer insatser gör vår familjegrupp. Socialtjänsten har ett nära samarbete med verksamheter såväl inom som utom kommunen och är aktiv part i kommunens familjecentral och familjeförskola. Viktigt är en god vilja och förmåga till samarbete. Viktigt är också att Du ser positivt på att komplettera med nödvändiga kunskaper i områden där det kan finnas behov av förstärkning, och är beredd att engagera Dig i förvaltningens övriga kompetens- och metodutveckling. I vårt utredningsarbete för barn/unga använder vi BBIC.

Kompetens och personliga egenskaper
Vi söker dig som har socionomexamen, är utåtriktad, social och positiv. Beaktat enhetens blygsamma storlek och arbetsuppgifternas variation är det viktigt att du är flexibel och kreativ till att finna lösningar. Centralt är att Du har fallenhet för att skapa goda relationer till klienter och samarbetspartners. Tidigare erfarenhet av arbete inom socialtjänsten är meriterande, men inte något krav. Positivt är också erfarenhet från administrationsverktyget Procapita. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett spännande arbete, i en liten och välfungerande arbetsgrupp med ett positivt arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor
Tillsvidare, Omfattning 100%
Tillträde snarast
Individuell lönesättning 
Vi tillämpar löpande urval

För mer information, ring IFO-chef Ingela Brink Gullin på tel; 0534-192 30 eller
1:e socialsekreterare Sandra Jillnevik tel; 0534-190 34.

Körkort klass B - Bil.

Varaktighet/Arbetstid
Heltid
Tillsvidare

Lön
Månadslön

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2014-08-01
Ange referens: SOC/2014:1

Kontaktpersoner
IFO chef: Ingela Brink Gullin, 0534 - 192 30
1:e Socialsekreterare: Sandra Jillnevik, 0534-190 34

Postadress
Dals-Eds Kommun
Box 31
66821 EdAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Dals-Eds kommun