District Manager / Säljare

Presto söker nu en

District Manager / Säljare
Med placering i Västerås eller Eskilstuna

Vi erbjuder
Presto erbjuder helhetskoncept inom förebyggande brandskydd. Vi kommer att ge dig en gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor. Du har goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning i Presto Academy. Det finns för rätt person goda karriärmöjligheter då bolagets utveckling är mycket stark och omfattande.

Om tjänsten
Som säljare kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som representant för företaget och arbeta med både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för att både utveckla relationen samt driva nya affärer hos kunderna. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor för att hitta en bästa lösning åt kunden. Du kommer tillhöra region Mitt med placering vid något av våra kontor i Västerås eller Eskilstuna beroende på var du själv bor.

Personlighet och kompetens

  • Du har tidigare erfarenhet från uppsökande försäljning på fältet
  • Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta självständigt i kombination med att vara en god ”teamplayer”
  • Du är strukturerad, driven och målmedveten med en förmåga att ha många bollar i luften
  • Du har ett naturligt affärssinne och förmågan att skapa förtroende med både kunder och kollegor vilket ger långsiktiga relationer
  • Du har B-körkort

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702 96 96 91.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymningssäkerhet med tillhörande rikstäckande service. Prestokoncernen ägs av Adelis Equity och familjen Danielsson, med Adelis som huvudägare. Huvudkontor och egen tillverkning samt centrallager finns i Katrineholm. Företaget startade 1959. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Totalt har koncernen 475 anställda och beräknas omsätta 750 MSEK under 2019.

Säljpoolen


Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Presto Brandsäkerhet AB

Ansök härFöretag
Presto Brandsäkerhet AB


Plats
Eskilstuna, Västerås


Sista ansökningsdag
2019-06-29


Kategori
Chef/Ledning
Övrigt
Försäljning

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.