Projektledare inom Elkraft till Kraftringen, Syd

Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma i Skåne. Vi har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se.

Ditt nya spännande jobb

Ditt övergripande uppdrag blir att på ett aktivt och affärsmässigt sätt ansvara för att driva specifika entreprenader inom Kraftringen Service. Du kommer att, med hjälp av avropade underentreprenörer, ledande montör och montörer, ansvara för att entreprenader utförs enligt framtagen process med hög leveranskvalitet och enligt tidsplan och budget. I arbetet ingår även ekonomisk kalkylering med prognos och resultatansvar. Som projektledare rapporterar du till entreprenadchef Skåne. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Eslöv, Klippan eller Lund. Tjänsteresor med övernattning kan förekomma.

I rollen som projektledare kommer du driva och leda parallella projekt inom elkraft/distribution. Övergripande innebär dina arbetsuppgifter att göra individuella planer för varje enskild entreprenad för att skapa rätt förutsättningar inom den specifika entreprenaden. Konkreta exempel på arbetsuppgifter inom eldistributionsprojekt är att ansvara för att avropa och planera resurser inom beredning och montering för utförande. Även materialbeställning, upphandling av underentreprenörer, driva och följa upp entreprenaden samt hålla en tät dialog med beställaren är vanliga arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att

Du har flerårig erfarenhet av projektledning inom segmentet eldistribution (0,4 – 20 kV), där tidigare erfarenhet av att samordna interna och inhyrda resurser krävs. Du har goda kunskaper i entreprenadekonomi samt bred erfarenhet av att ta fram och arbeta med prognos och ekonomiskt utfall. Som projektledare har du förståelse för och baskunskap om branschens verksamhetsområden och produkter för att kunna driva och utvärdera tekniska lösningar, framdrift och kompetensbehov i respektive projekt. Du har god kunskap om materiel och arbetsmetoder inom eldistribution och kännedom om kalkylering enligt EBR och dess kostnadskatalog. Erfarenhet av att leda större stationsprojekt är starkt meriterande, likaså utbildning inom projektledning och entreprenadjuridik. B-körkort är ett krav.

Om dig

Som projektledare på Kraftringen kommer du att arbeta med flera parallella projekt, vilket ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat, metodiskt och noggrant. Som person har du en god förmåga att planera och prioritera och du förstår vikten av att delegera och optimera teamets resurser i ett projekt. Du har en stark vilja att nå resultat och stimuleras av att nå uppsatta mål. Som person skapar du förutsättningar för engagemang och delaktighet för de personer som ingår i projekten och vi tror att du har lätt för att både bygga relationer och kommunicera. Kvalitet, lönsamhet, affärsmässighet och nöjd kund är ledord för dig.

Vårt erbjudande

Hos Kraftringen kommer du att ges många möjligheter till professionell och personlig utveckling. Hos oss erbjuds du såväl trygghet som frihet under ansvar, med många tillfällen att själv ha idéer och påverka ditt arbete. Vi förenar det lilla företagets hjärta med det stora bolagets muskler och styrka, i en flexibel tillvaro som ger dig stora möjligheter att anta spännande utmaningar. Som vår nye medarbetare kommer du att spela en betydelsefull roll, både för dagens kunder och för kommande generationer. Vill du också vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Hör av dig, vi ser fram emot att lära känna dig.

Ansökan och frågor

Du ansöker med CV. Sista ansökningsdag den 30 september . Tveka inte att kontakta rekryterande chef Kjell Johansson på kjell.johansson@kraftringen.se . Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Christoffer Hällefors, rekryteringskonsult, 070- 200 25 90 eller christoffer.hallefors@roirekrytering.se .

Notera att vi inte tar emot ansökan e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen att utvecklas med oss!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Kraftringen Energi AB

Ansök härFöretag
Kraftringen Energi AB


Plats
Eslöv