Ntex i Göteborg söker en driven och engagerad Financial Controller

Är du en driven och engagerad ekonom som vill ta initiativ och vara med att påverka? Tycker du om att arbeta med ett brett ekonomiskt ansvar där inte varje dag ser likadan ut? Nu söker vi en Financial Controller som vill ta sig an en bred roll i ett snabbt växande företag. Placering är på vårt huvudkontor i Göteborg.

NTEX AB startade 2003 och har huvudkontor i Göteborg med i dagsläget ca 400 anställda. NTEX AB är specialiserade på transporter till och från de nordiska länderna, Storbritannien Baltikum, Ryssland samt väst- och Centraleuropa. Vi samordnar sjö- och flygfrakter tur och retur samt olika typer av specialtransporter. NTEX affärsidé är att kunna erbjuda konkurrenskraftiga och kundanpassade transport – och logistiklösningar med bibehållen hög service och kvalitet.

Om rollen

Som Financial Controller blir du en nyckelperson i utvecklingen av system och rutiner för koncernen. Din roll blir att sköta ett eller flera bolag samt att ansvara för koncernredovisning för ett femtontal bolag i åtta länder. Du erbjuds en roll där du kommer att arbeta med cash management-frågor, anläggningstillgångar, årsbokslut och deklarationer samt ha löpande arbetsuppgifter inom redovisning. Kommunikation och informationsutbyte med chefer och annan ledande personal i Sverige och på våra siter utomlands är också en del av rollen.

Ekonomiavdelningen består idag av ett härligt gäng på fyra medarbetare. Du jobbar nära CFO och rapporterar till densamma.

Om dig

Du är civilekonom eller motsvarande och har goda redovisningskunskaper med tyngdpunkt på koncernredovisning och legala frågor. Du är van att arbeta i Excel och vill vara med på vår digitala resa mot nya system och rutiner. Du är ansvarstagande i din roll och har förmågan att självständigt driva projekt från start till mål. Vi ser det som nödvändigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

I rollen lägger vi stort fokus på personlighet. Vi söker dig som är nyfiken och prestigelös med ett starkt engagemang och eget driv. Du trivs i en föränderlig miljö och vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Vi erbjuder

Vi på NTEX har sedan starten 2003 haft ett starkt fokus på tillväxt. Vi är fortfarande en ung organisation där du får en chans att påverka. Vår entreprenörs-anda är något vi är stolta över och för att lyckas i rollen ser vi att ditt personliga engagemang spelar roll för vår fortsatta framgång.

Ansökan

Låter det här som en roll för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-06-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta HR-Chef Peter Åberg på peter.aberg@ntex.se

Välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Ntex Ab

Ansök härFöretag
Ntex Ab


Plats
Göteborg


Kategori
Bank, Finans
Ekonomi
Försäkring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.