Frösunda söker verksamhetschef till nybyggt äldreboende i Haninge

Platser: 1

I november slår vi upp portarna till vårt äldreboende med 54 anpassade lägenheter för personer med demenssjukdom eller stora omvårdnadsbehov. Här erbjuds en hemlik boendemiljö med stor trädgård och en individuellt utformad vård och omsorg som utgår från varje persons behov och önskemål.

Frösundas verksamhetschefer leder medarbetarna i arbetet med att ge kunden bästa möjliga service och har ansvar för att uppfylla de olika krav som finns på våra verksamheter. Det innebär i många fall att driva ett förändringsarbete kring attityder och förhållningsätt, även om motståndet ibland är stort. I tjänsten ingår resultatansvar för både personal, ekonomi och kvalitet. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp tillsammans med andra verksamhetschefer för boenden inom Frösunda.

Affärsområdet Äldreomsorg bedriver äldreomsorg i egen regi och på entreprenad. Vårt mål är att våra boenden ska vara förstahandsvalet för våra kunder. Vår utgångspunkt är alltid våra kunder och vår verksamhet drivs alltid med kundfokus. Det ställer krav på våra och chefer medarbetare att kunna agera med Respekt, Engagemang och Nyfikenhet mot våra kunder.

Utbildning/erfarenhet:

Du har högskoleutbildning 3 år inom vård och omsorg; Socionom eller leg. Sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet av ledande befattning inom vård- och omsorg. Ledarerfarenhet från privat sektor är starkt meriterande. Krav är minst 2 års erfarenhet av öppen hälso- och sjukvård inom hemsjukvård eller äldrevård. En god samarbetsförmåga och du skall kunna påvisa förmåga att skapa tillväxt och resultat inom givna ramar.

Är en van datoranvändare och känner dig bekväm med att använda olika IT-verktyg som stöd i ditt arbete.

Har körkort samt mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi söker dig med:

  •     Ett genuint kundfokus – sätter kunden främst
  •     Förmåga att följa instruktioner och se möjligheter inom ramarna
  •     Mod och uthållighet som ledare
  •     Delar Frösundas värderingar: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet
  •     Öppenhet, intresserad av att dela med sig av sina styrkor och svagheter i syfte att utveckla
  •     Förmåga att skapa resultat (nöjda kunder, ekonomi och kvalitet)
  •     Förmåga att skapa tillväxt
  •     Förståelse för att kvalitetsledare inte innebär mer resurser utan mer effektivt använda resurser
  •     Förmåga att lyfta medarbetare och skapa arbetsglädje

Vi erbjuder Dig:

Att bidra till att vara med och skapa Sveriges bästa omsorgsföretag. Detta leder självklart till goda utvecklings och karriärmöjligheter. Frösunda tillämpar individuell lönesättning och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Malin Frick Regionchef inom Äldreomsorgen, via Malin.frick@frosunda.se. Observera att vi endast tar emot ansökningar via länken i annonsen, ej via mail.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kontaktpersoner

Malin Frick, regionschef
Telefon: 01011303227

Jennie Blomberg, HR Specialist
Telefon: 0101303188Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Frösunda

Ansök härFöretag
Frösunda


Plats
Haninge


Kategori
Chef/Ledning

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.