Projektledare

Vi som arbetar på NSVAvet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att detkommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt frångifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta avkompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgiftdu än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i detpussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig avoss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ettföretag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag 200 medarbetare.

Till avdelning Ledningsnät & Projekt söker vi nu en Projektledare.

Avdelningen arbetar med utredning, modellering,projektering, projektledning, anslutning av kunder och mycket mer inomNSVA-kommunernas VA-system. På bolaget finns all tänkbar kompetens inomVA-området och den kompetensen kommer bli din tillgång, bara du själv är villigatt dela med dig av din. Avdelningen har ca 50 medarbetare, alla placerade påhuvudkontoret i Helsingborg.

Arbetsuppgifter

Dina viktigaste arbetsuppgifter kommer vara att projekt- ochbyggleda anläggningsprojekt inom bolaget. Variationen av projekt är stor, bådegällande komplexitet och ekonomi. Huvuddelen av projekten är om- ochnyanläggning av VA-ledningar.

Du kommer komplettera ett väl fungerande team på 18personer. Som projektledare i denna grupp finns möjligheten att vara med ochutveckla hur vi jobbar med projekten från urval till slutbesiktning. Iprojekten skapar du din projektgrupp, ofta bestående av externa resurser föratt påverkan på den ordinarie driften ska bli begränsad trots den högainvesteringstakt vi nu håller. Du kommer bli delaktig i att komplettera med nyaramavtal för externa resurser där behov av detta finns.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebäratt ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och kollegornaskompetens.

Dina egenskaper

Som person är du glad, ansvarstagande och beslutsfattandesamt har mod att ifrågasätta etablerade arbetssätt. Du värdesätter ny teknikoch ser det som en förutsättning för ett effektivt arbete.

Det är mycket viktigt att du kan se fördelarna med mångfaldoch ömsesidigt utbytande av kunskap. För rätt person är utvecklingsmöjligheternainom NSVA stora.

Kvalifikationer

Vi söker dig som harrelevant ingenjörsexamen samt flerårig arbetslivserfarenhet som projektledare,arbetsledare, platschef eller liknande.

Vi värdesätter om duhar erfarenhet av VA och/eller arbetat i arbetsledande befattning hosanläggningsentreprenör, liksom om du har nyttjat Antura Projects somprojektverktyg.

B-körkort är ett kravför tjänsten.

Mer information

Tjänsten är entillsvidareanställning på heltid. Den är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövningkommer genomföras före anställning. Tillträde sker enligt överenskommelse, mengärna så fort som möjligt. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa gruppchefMats Norberg på tel. 010-490 97 75.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Nsva

Ansök härFöretag
Nsva


Plats
Helsingborg