Säljande Säljchef till Jönköping

Canon Business Center med verksamhet i Trollhättan samt Karlstad satsar nu i Jönköping och söker en

Säljande Säljchef till Jönköping

Nu söker vi en Säljande Säljchef till Jönköping som med fullt resultatansvar kommer att ansvara för att utveckla Canons affärer i regionen. Du kommer leda ett team av säljare, som du har ett direkt personalansvar för och du rapporterar till VD. Som Säljande Säljchef ingår och medverkar du i Koncernens ledningsgrupp och har kontinuerligt utbyte med övriga Säljchefer inom Canon Svenska.

Arbetsuppgifter

 • Fullt resultat- och budgetansvar för regionen
 • Vara delaktig i utveckling av kunder och även ha ett eget kundansvar och bearbeta nya prospekts
 • Skapa en god struktur och anda hos säljarna genom kontinuerlig utbildning och coaching
 • Säkerställa tillväxt i regionen och då rekrytera och utveckla nya säljare
 • Vara delaktig och drivande i de strategiska förändringar bolaget beslutar genomföra
 • Sätta och genomföra de prioriteringar som krävs för att nå de mål som överenskommits, såväl på individuell som team- och regional nivå
 • Aktivt söka den information som krävs för att förstå och ligga i framkant i vår bransch

Vad vi ger
Hos Canon får du det stöd och den uppmuntran du behöver för att växa, från personer som delar din ambition. Vi investerar i din professionella utveckling för att hjälpa dig att lära dig och utvecklas i din roll med oss. Du finner ledare som ger dig frihet att utforska nya saker och ett team där kunskap delas öppet.

Din profil
Vi behöver människor som kan uppnå det exceptionella genom att arbeta tillsammans, som har modet att riskera nya sätt att göra saker och har förmågan att se världen som deras kunder ser den. Vi letar efter operativa och kreativa problemlösare som du, någon som kan se till att Canon är i framkant av en ständigt föränderlig värld.

Vi ser gärna att du

 • Har tydliga ledaregenskaper, gärna från ett kundorienterat företag med en väl utvecklad säljledning.
 • Har en bakgrund ifrån branschen, konsult-, IT-bolag eller systemleverantör ger dig god grund för den resa vi är på
 • Är en skicklig förhandlare, brinner för att göra affärer, samtidigt som vi bibehåller den högsta kundnöjdheten i branschen
 • Du vill uppnå resultat, är stark, relationsorienterad och självklart har du ett gott ordningssinne
 • Brinner för att jobba med människor samt tycker om att inspirera, motivera och bygga framgångsrika team samt brinner för att dina säljare skall lyckas
 • Är positiv och har ett genuint intresse av försäljning
 • Behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift, har en mycket god IT-förståelse och är en god datoranvändare

"Vi nystartar Canon Business i Jönköping från 1 december med nya fräscha lokaler i Munksjötornet mitt i Jönköping. Vi är ett stort gäng inom Canon med bra sammanhållning, gemenskap, med affärer och kunden i fokus. Vi delar resurser i Canon Business Center kedjan som du kommer bli en del av. För rätt person finns det en fantastisk möjlighet till personlig utveckling i ett marknadsledande bolag där framåtanda och lyhördhet står i fokus. "

– Ola Pettersson, VD, Canon Jönköping, Karlstad & Trollhättan

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på Canon Business Center Jönköping på https://career.masterhelp.se/canon/jonkoping

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjlighet att få arbeta med andra framgångsrika Säljchefer / affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare.

Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, ledarskapsutbildning produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Säljpoolens Rekryteringskonsulter Per Asplund på 0705-668780 eller Dan Andersson på 0708-128888. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, sälj

Säljpoolen


Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Canon Business Center

Ansök härFöretag
Canon Business Center


Plats
Jönköping


Sista ansökningsdag
2019-12-28


Kategori
Chef/Ledning
Verksamhetsutveckling
Försäljning

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.