Administratör sökes till Verahill i Jönköping - en modern utmanare

Verahill är ett företag i extrem tillväxt, något så ovanligt som en hungrig startup i juristkostym. Vårt befintliga utbud av tjänster omfattar rådgivning inom den ekonomiska familjerätten och hantering av bouppteckningar, förvaltningar och arvskiften, men vi breddar oss systematiskt inom de rättsområden där våra kunder efterfrågar vår hjälp.

Vi behöver nu förstärka med en administratör till vårt kontor i Jönköping. Du ska älska service och att möta människor samt ha fallenhet för ordning och reda. Förutom att pyssla om kontoret rent praktiskt, med allt från inkommande samtal, bokningar, hålla ordning i mötesrum och gemensamma utrymmen behöver du även kunna hantera office-paketet. Du ska ha ett eget driv och kunna ta egna initiativ.


Vad vi erbjuder

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor och flexibla arbetstider. Beslutsvägarna är korta och för den som hoppar på resan förväntas ett stort engagemang och vilja att påverka utvecklingen av företaget.

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret, bifoga CV och personligt brev. Skicka gärna din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-11-15. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig!

Tomas Haderberg, kontorschef

tomas.haderberg@verahill.se

Telefon: 010-1741079Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Verahill AB

Ansök härFöretag
Verahill AB


Plats
Jönköping


Kategori
Administration

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.