Kundservicemedarbetare till GFK

Välkommen till GfK!

Är du en av våra röster utåt? Är du serviceminded och tycker om att kommunicera i tal och skrift? Då har vi rollen för dig!

Vi är ett av världens största undersökningsföretag och vi bedriver marknadsstudier inom flera olika områden i mer än 100 länder. Vi är proffs på att hjälpa våra kunder med undersökningar som bidrar till att de når sin fulla potential. Hos oss spelar ditt driv och din förmåga att hjälpa kunden en avgörande roll för både deras och vår fortsatta framgång!

Vi söker nu en ny kollega inom Kundservice till vårt Nordiska hushållssupport team. Vi står inför en förändringsresa där vårt huvudkontor kommer att flytta från Lund till Örestad/Köpenhamn inom kort. Vi vill därför stärka vår nordiska organisation med nya medarbetare som vill bidra till en verksamhet i förändring.

Placering : Örestad/Köpenhamn
Arbetstider : kontorstider måndag-fredag.
Tillträde : omgående

Din roll

Vi söker nu en Kundservice-medarbetare som kommer att ingå i vårt team för de Nordiska konsumentpanelerna och dess hushåll med ansvar för support och kommunikation. I denna befattning ingår varierande arbetsuppgifter, bland annat är kommunikation, information, filhantering och metod/panelkunskap några av nyckeluppgifterna.

I din roll kommer du att ingå i ett team som består av 6 personer som supportar svenska, danska och norska hushållspaneler. Du kommer att ansvara för administrativa uppgifter så som att följa upp poäng och premier som hushållen kan ta ut, skicka ut material till nytt hushåll, vara behjälplig kring tekniska frågor kring appen som används och andra uppgifter som rör vår kundservice. Att skicka ut nyhetsbrev kommer även att ligga inom ditt ansvarsområde varför du är både bekväm och skicklig på att uttrycka dig i skrift.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer ifrån någon form av kundservicetjänst och har ett stort intresse av att just hjälpa och supporta kunden i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är van att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av teamet. Du är nyfiken och tar egna initiativ för att hitta lösningar på de frågeställningar som kommer. Det är viktigt att du är en god kommunikatör och har stort fokus på kundservice.

Vi söker dig med obehindrade kunskaper i svenska och engelska. Dessutom är det meriterande om du även kan behärska norska. Vi ser att du har gymnasieutbildning och god kunskap om Officepaketet. Om du har arbetat i analysverktyg som SPSS och Confirmit eller liknande är det meriterande men inget krav.

Vi erbjuder

Om du gillar att arbeta strukturerat och självständigt och tycker om att sätta kunden i fokus– då kommer du trivas hos oss i supportteamet.

I januari 2020 öppnar vi vårt nya nordiska huvudkontor i Örestad, Köpenhamn, där vi kommer att bygga upp en ny organisationsstruktur.

Tycker du att det här låter som en spännande tjänst? Skicka in din ansökan till oss!

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-07-20. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta Ann Wennberg på ann.wennberg@gfk.com

Om du har frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Johanna Hagtorn på johanna.hagtorn@roirekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Om oss

GfK är en pålitlig källa av relevant marknads- och konsumentinformation som gör det möjligt för kunder att fatta smartare beslut. Mer än 13 000 marknadsundersökningsexperter kombinerar sin passion med GfK:s långvariga data science erfarenhet. Genom att använda innovativ teknik och datavetenskap, förvandlar GfK stora data till smarta data för att deras kunder ska kunna förbättra sin konkurrenskraft och berika konsumenternas upplevelser och val.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
GfK Sverige Aktiebolag

Ansök härFöretag
GfK Sverige Aktiebolag


Plats
København


Kategori
Data och IT
Kommunikation och Information

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.