Administratör till Tensor Fastigheter i Lomma

Är du en lösningsfokuserad administratör med en känsla för ordning och reda? Ser du värdet av god service och vill vara del av ett familjeföretag? Då har du kommit rätt – välkommen till Tensor Fastigheter!

Tensor Fastigheter är ett familjeägt företag som äger och förvaltar egna fastigheter. Fastighetsbeståndet består av bostadslägenheter, industri-, butiks- och kontorslokaler samt enfamiljsvillor för uthyrning. Företaget grundades 1992 och har med åren vuxit betydande i storlek.

Om rollen

Som administratör hos oss utgör du en viktig funktion i ett företag som idag består av tre personer. Din roll kommer att vara varierande där ditt huvudsakliga ansvar blir att fungera som stöd och avlasta oss i vårt dagliga arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består exempelvis av att;

 • Hantera och administrera E-post
 • Hantera vår analoga dokumentation
 • Posthantering
 • Daglig kontakt med hyresgäster
 • Utföra besiktningar samt nyckelkvitteringar

Vi söker dig som ser långsiktighet i rollen och vill lära känna oss och vår verksamhet väl. Din roll kan med tiden komma att utvecklas utefter vårt behov och ditt intresse. Du är placerad på vårt kontor i Lomma.

Om dig

Vi söker dig som;

 • Har gymnasieutbildning eller motsvarande med administrativ inriktning
 • Har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Är en van användare av Officepaketet, främst Word och Excel
 • Har obehindrade kunskaper i svenska (tal & skrift) och goda kunskaper i engelska
 • Har B-körkort samt tillgång till egen bil
 • Har du erfarenhet från fastighetsbranschen ses det som meriterande

Då du i rollen kommer att ha kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster är det viktigt att du uttrycker dig väl i tal och i skrift med en förmåga att hitta rätt formuleringar för ändamålet.

Vem är du?

Detta är en perfekt roll för dig som trivs i ett mindre företag i en stöttande funktion där du får användning av ditt trevliga sätt. För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsfokuserad och van att ta egna initiativ. Vidare har du en mycket god organisationsförmåga – du är noggrann såväl som ansvarsfull och har lätt för att prioritera och strukturera ditt arbete. För det interna samarbetet och de externa kontakterna är det avgörande att du har ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt – du ser inga hinder i att hjälpa till där du behövs bäst för stunden och du räds inte att bemöta våra hyresgäster även i de tuffa samtalen.

Vi lägger vikt vid din erfarenhet men för oss kommer din energi och personlighet vara avgörande och vi ser att du redan från dag ett bidrar till kontorets goda och familjära stämning.

Välkommen att bli del av Tensor Fastigheter!

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev som anknyter till annonsen. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019–10–16. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson; amanda.johansson@roirekrytering.se , 0732-33 11 90.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Tensor Förvaltning AB

Ansök härFöretag
Tensor Förvaltning AB


Plats
Lomma