Flint Group söker två finsktalande kundservicemedarbetare till teamet i Lund

Är du en kommunikativ person som trivs bäst i roller där du får användning av din sociala förmåga? Talar du flytande finska, är en fena på att koordinera och har ett stort intresse och erfarenhet av kundservice? Då kan du mycket väl vara vår nya medarbetare!

Vår serviceenhet i Finland flyttas till Lund och vi söker därför två finsktalande kundservicemedarbetare att förstärka vårt team med.

Rollen
Som kundservicemedarbetare hos oss kommer ditt huvudsakliga fokus vara att ansvara för orderhantering mot våra finska kunder. I rollen arbetar du självständigt och följer och administrerar orderprocessen – från beställning till leverans.

Utöver att ansvara för våra finska kunder har du ett nära samarbete med din chef och tre övriga teamkollegor, samt daglig kontakt med exempelvis säljare, produktions- och lagerpersonal. Tillsammans spelar du och dina kollegor en viktig roll i en stor koncern och vi söker dig som ser långsiktighet i rollen och vill lära känna våra kunder och produkter väl.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

 • Ordermottagning via telefon och e-mail
 • Registrering av kundorder i SAP
 • Orderbekräftelse till kund
 • Orderuppföljning via dagliga koordineringsmöten med produktions- och lagerpersonal
 • Utställande av skeppningsdokument
 • Bokning av transport
 • Farligt gods dokumentering (ADR/IMDG)
 • Fakturering
 • Upprättelse/uppdatering av prislistor/kundavtal
 • Hantering av konsignationslager hos kund
 • Ad hoc servicerelaterade kunduppgifter

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för service, du ser värdet i att skapa en bra kundupplevelse samt har en god kommunikationsförmåga.

Vidare är du stresstålig, prestigelös samt trivs med att arbeta självständigt och du räds inte att ta egna initiativ inom ramen för dina befogenheter. Då arbetet till stora delar är administrativt, är god förmåga att organisera ditt arbete av största vikt och vi tror att du är såväl noggrann som ansvarstagande.

Då du har kontaktytor både internt och externt ser vi gärna att du har en hög samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:

 • Gymnasieutbildning, handelsutbildning eller kontorsutbildning inom kundservice eller liknande
 • Flerårig erfarenhet av kundservice
 • Då du arbetar mot våra finska kunder är det en förutsättning att du behärskar finska flytande i tal och skrift
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • God datorvana och erfarenhet av IT system. Har du kännedom om SAP och Lotus Notes är det en stor fördel

Vi kommer att lägga vikt vid din erfarenhet, men för oss är din personlighet, inställning och känsla för service allra viktigast.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning med placering i Lund. Tjänstgöringsgrad kan anpassas från deltid till heltid beroende på dina preferenser.

Hos oss erbjuds du möjligheten att vara del av ett tight team med en familjär känsla i en stor koncern, där du och dina kollegor arbetar nära produktionen. Vi stöttar och lär av varandra och tillsammans sätter vi formen för hur vi ska arbeta för att supportera våra kunder på bästa vis.

Ansökan
Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rollen, kontakta rekryteringskonsult Amanda Johansson på 0732-33 11 90 eller amanda.johansson@roirekrytering.se .

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colourant applications, printing blankets, sleeves and pressroom chemicals for offset printing. We offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service. New products are jointly developed together with customers and partners. The company is the number one or number two supplier in every major region it serves. Flint Group operates in more than 150 facilities worldwide and employs nearly 8000 people.

www.flintgrp.comAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
-Flint Group

Ansök härFöretag
-Flint Group


Plats
Lund


Kategori
Data och IT
Kommunikation och Information

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.