Tekniksamordnare/Teknisk projektledare

Tillsammans skapar vi ett bättre samhälle

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! En självklarhet för oss, men långt ifrån alla. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas möter en stor efterfrågan globalt. Därför rekryterar vi en tekniksamordnare.

Ett reningsverk eller vattenverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning. Hos oss blir du en viktig del i att bygga något som gör skillnad, du är med och skapar något som är av stort värde för vår kund och för samhället.

Kan du se runt hörn?

Som tekniksamordnare arbetar du med ledning av det tekniska projekteringsarbetet i våra anläggningsprojekt. I rollen säkerställer du att de olika teknikområdena levererar rätt sak i rätt tid med ansvar för att fördela, prioritera, delegera och följa upp aktiviteter. Du leder projekteringsmöten och ansvarar för projekteringstidplan. Du har regelbunden kontakt med beställare, myndigheter och leverantörer.

Den här tjänsten kräver att du ”kan se runt hörn”: Genom en omvittnat god förmåga att balansera helhetsbild och struktur med kommunikativ förmåga upptäcker du hinder som andra missar! Du älskar att hantera en komplex vardag med ansvar för arbetsfördelning, gränsdragningar, möten och protokoll. Du följer upp, driver på, fattar beslut och är envis men lyhörd. Du ”pratar med alla” och har koll på vem som kan vad. Vid oförutsedda händelser som gör andra osäkra ser du en chans att excellera.

Ekonomi är en central del i stora anläggningsprojekt. Du förstår avvägningen mellan tid, kvalitet och pengar. Med god insikt för följderna av olika juridiska formuleringar säkerställer du att kontraktuella tekniska villkor uppfylls. I samförstånd med kunden driver du oklarheter och förändringar i kontrakt till lösning.

Din bakgrund

För den här tjänsten behövs teknisk utbildning på högskolenivå. Du har relevant erfarenhet från processindustri av något slag. Erfarenhet av anläggningsprojektering är en klar fördel, entreprenadjuridisk kunskap är en bonus. Kanske är du konstruktionsansvarig idag? Dokumenterat goda ledaregenskaper är ett måste. God skriftlig och muntlig svenska och engelska är nödvändigt. Vi arbetar med MS Project.

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

Frågor om tjänsten?

Robert Särman

robert.sarman@roirekrytering.se
072-575 88 00

Purac - 60 år av kunskap, erfarenhet och glädje

Purac AB är en privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader och service för vattenrening och biogasproduktion där miljön är i fokus. Vi är etablerade i Skandinavien och Asien och har hittills genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen. Med en omsättning på drygt 850 miljoner är Purac AB ett ledande företag inom sitt område.

Våra lösningar designas med hjälp av de senaste IT-verktygen, metoderna och teknikerna. Därefter levererar, bygger och driftsätter vi anläggningar för industriella och kommunala kunder världen över.

Purac är en arbetsplats som präglas av samarbete, transparens och prestigelöshet. Vi är stöttande, hjälpsamma och ärliga mot varandra. Hos oss får du omsätta dina goda idéer i praktiken men också möjlighet att lära av dina misstag. I slutändan delar vi känslan att se resultatet och säga: det här har jag varit med och skapat!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
-Purac

Ansök härFöretag
-Purac


Plats
Lund


Kategori
Bygg/anläggning
Teknik och Ingenjörsvetenskap

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.