Ekonom med passion för att utbilda andra

Är du intresserad av ekonomi, kundrelationer och system? Nu söker vi på LJ System dig som vill jobba med både system- och ekonomifrågor i en nära kundkontakt! Hos oss kommer du att ingå i ett mycket kunnigt kundteam med lång erfarenhet av att serva mångåriga kunder i vårt egenutvecklade ekonomisystem FAS.

Vad innebär rollen?
Hos kommer du att arbeta med att stötta, hjälpa och utbilda slutanvändare hos våra kunder i det dagliga handhavandet av det administrativa systemet FAS (församlingsadministration). De olika delarna i systemet är såväl webb- som desktopbaserade och omfattar samtliga ekonomidelar såsom redovisning, reskontra, anläggningsregister samt lönehantering.

Du kommer att stötta våra kunder, inte bara i frågor kring programmet i sig, utan även i andra praktiska eller ekonomiska ärenden. Dessa kan handla om hur de ska utföra vissa moment i bokslutet, avtalsfrågor i lön eller hur olika avräkningar ska göras i skötselavtal m.m. Dessa saker lär vi dig självklart, men för att vara lyckosam i rollen ser vi att du har ett stort intresse att sätta dig in i denna bredd och variation som råder i kundkontakten för FAS. Har våra kunder specifika önskemål kring utveckling av ytterligare moduler eller tekniska lösningar finns ett starkt och erfaret team av webb- och programutvecklare till din hjälp.

På sikt ser vi även att din tjänst omfattar rollen som kursledare vid utbildningar i FAS, som till viss del kan ske på olika platser i landet, samt konsultuppdrag som utförs både på distans och på plats hos kund.

Vilken kunskap och erfarenhet letar vi efter?
Vi tror framförallt att du brinner för att hjälpa och utbilda andra människor. Det är en fördel om du har en ekonomisk förståelse samt en god kunskap i löpande redovisning. Du är van vid att arbeta i administrativa system och förstår tydligt användarens vardag. Du har lätt för att sätta dig in i nya saker och läser gärna in dig på olika ämnen för att kunna svara på en varierande bredd av frågor och snabbt kunna förmedla hjälp till våra användare. Om du har tidigare erfarenhet av bokslut ser vi det som meriterande.

Det är mindre relevant hur du fått dina kunskaper. Om det är genom studier kombinerat med erfarenhet som gjort dig till en service-minded ekonom eller om du helt och hållet är självlärd, fäster vi absolut ingen vikt vid. Det är din naturliga fallenhet, kombinerat med ett genuint intresse för att hjälpa kunden med sina frågor, utmaningar och önskemål, som gör dig till den som vi letar efter!

Självklart har du god datorvana och tycker det är roligt att testa nya system och funktioner. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Vem är du?
Som person är du ambitiös, positiv, strukturerad och har lätt för att prioritera. Du är en kreativ problemlösare som brinner för att hitta svaren. Vi tror att du klarar av att både vara flexibel, noggrann och fortsatt pedagogisk när kraven skiftar och kundkontakterna är många. Du tycker helt enkelt om att ge dina kunder det lilla extra och trivs allra bäst när du får hjälpa andra att lyckas.

Vilka är vi och var erbjuder vi dig?
LJ System är ett mindre företag med korta beslutsvägar, öppet sinne och fantastisk humor, glädje och respekt mellan alla som jobbar tillsammans med det de verkligen brinner för; webb och systemutveckling!

Under våra 40 år i en tuff och händelserik bransch har vi haft en ständigt positiv utveckling vilket skapat ett klimat som passar engagerade personer som trivs att arbeta i en stabil gemenskap. Här jobbar vi nära våra kunder, lyssnar på de behov som verkligen finns och ser till att aldrig stänga några dörrar. Vi sitter i fräscha lokaler, mitt i centrala Lund.

Låter detta som en spännande tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!
Du ansöker via knappen ”Sök tjänst”. Sista ansökningsdag är 24:e januari 2020. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Christoffer Hällefors på christoffer.hallefors@roirekrytering.se

Läs gärna på www.ljsystem.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
LJ System AB

Ansök härFöretag
LJ System AB


Plats
Lund


Kategori
Ekonomi

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.