pcSKOG söker kundutvecklare till Lund

Vi är en ledande leverantör och oberoende utvecklare av program för att producera, förvalta och dela skogsbruksplaner. pcSKOGs ledstjärna är att hjälpa Sveriges skogliga företagare att växa. Hos oss arbetar vi varje dag med att skapa en effektiv vardag för våra skogsägande kunder.

Vi söker nu en kundutvecklare som vill driva och utveckla våra kunders verksamhet med skogsbruksplaner.

Rollen

Som Kundutvecklare hjälper du pcSKOGs kunder, enskilda skogsägare samt företag, genom att ge teknisk och kompetensmässig support i våra program. I det vardagliga bistår du kring olika frågor via telefon eller mejl, samt besöker kunder och genomför utbildande insatser hos dem.

I mån av tid är du även med och driver projekt med syftet att förbättra våra kunders upplevelse av skogsbruksplanen och dess användning.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du kunskaper kring hur skogsbruk bedrivs. Kanske har du en utbildning som Skogsmästare, Skogsvetare, Jägmästare eller Agronom med inriktning skog.

Även om mycket av kundkontakten är med befintliga kunder behöver du vara bekväm med att även bedriva uppsökande verksamhet.

För att lyckas i jobbet vill vi att du är engagerad i skogsbruksplanens utveckling och våra kunders användning av den. Du har fallenhet för att ta till dig ny teknik och en pedagogisk förmåga att förklara den för våra existerande och blivande kunder. Att ha en utbildande roll bör kännas naturligt för dig.

Personlighet

För att nå framgång med i denna roll ser vi att du har intresse för människor. Din förmåga att bygga nätverk och kommunicera behöver vara god. Du gillar att tempot periodvis går upp. Du motiverar och leder förändringar hos kunderna och har ett strukturerat arbetssätt.

Du gillar att jobba nära den operativa verksamheten och dina personliga förmågor kommer väga tyngre än antalet år av erfarenhet. Du behärskar det svenska språket obehindrat och har B-körkort.

Vi erbjuder

En utvecklande och bred roll hos ett stabilt företag. Du får chansen att arbeta nära mycket erfarna kollegor och samtidigt i mycket hög grad påverka hur du vill lägga upp ditt arbete då vi tror på frihet under ansvar. Vi finns på flera platser i Sverige, men denna tjänst ser vi gärna har sin placering på vårt centralt belägna kontor i Lund.

Vill du bli en del av vår fortsatta framgång? Välkommen att skicka in din ansökan!

Ansökan

Sista ansökningsdag är senast den 15 februari 2020. I ansökan bifogar du CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.

Den här rekryteringen görs i samarbete med Roi Rekrytering. Har du frågor om tjänsten eller hur du ansöker, är du välkommen att kontakta christoffer.hällefors@roirekrytering.se.

Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta bolagets VD via epost christian@pcskog.se eller mobil 070-3771777.

Om pcSKOG

Bolaget har varit verksamt inom sin nisch i över 20 år. pcSKOG är en ledande och oberoende utvecklare av program för att producera, förvalta och dela skogsbruksplaner. Med våra program kan man producera gröna certifierade skogsbruksplaner, ajourhålla skogsbruksplaner, använda skogsbruksplaner inom en organisation eller ute på fältet, samt samarbeta runt skogsbruksplanen via t.ex. anteckningar i kartan.

Vi vill att det ska vara enkelt att förvalta skogen med hjälp av en skogsbruksplan. Därför erbjuder vi program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika nog för att möta de flesta behov och önskemål.

Läs gärna mer om pcSKOG och våra produkter på www.pcskog.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
pcSKOG AB

Ansök härFöretag
pcSKOG AB


Plats
Lund


Kategori
Miljö
Natur och Miljö

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.