Processoperatör till Repligen Lund - vikariat

Har du intresse för kemi och erfarenhet av processarbete inom industrin? Vill du vara med och tillverka produkter som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar? Då kan du vara den vi söker! Hos oss blir du del av en dynamisk verksamhet med storskalig tillverkning av affinitetsligander och tillväxtfaktorer. Vår verksamhet utmärks av ständig utveckling inom produkter, processer och analysmetoder.

Position : Processoperatör
Plats : Lund
Vikariat på ca 1 år
Tillträde:
omgående

Om tjänsten
Vi söker dig som vill jobba som processoperatör på vår produktionsanläggning på S:t Lars i Lund. I rollen ingår du i en avdelning om 30 personer som ansvarar för fermentering, upparbetning, rening och fyllning/frystorkning av företagets produkter. Arbetsuppgifterna som processoperatör innefattar att utföra arbete efter standardiserade dokument, kalibrerings-och valideringsarbete och att styra processer efter givna metoder. Tjänsten innebär skiftarbete dag, kväll och natt.

Andra förekommande arbetsuppgifter:

  • Uppdatera SOPar och BP
  • Follow up/CAPA
  • Delta i förbättringsarbete

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Då rollen är ett vikariat tror att denna rollen passar dig som precis är klar med din utbildning inom kemi/naturvetenskap alternativt är i början av din karriär. Skulle du ha någon erfarenhet av kalibrering, renrumsarbete, arbete enligt GMP/ISO 9001 ser vi det som meriterande. Du har obehindrade kunskaper i svenska språket samt engelska i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och ärlig. Vi jobbar med ständiga förbättringar och lean-arbete är en stor del av vår vardag. Du är samarbetsinriktad och engagerad och du trivs i en flexibel vardag. Då noggrannhet är av största vikt i vår verksamhet, ser vi även att du arbetar med god struktur och precision.

Vi erbjuder
På Repligen tror vi att din egen personliga utveckling är nyckeln till framgång. Hos oss får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta ansvar i projekt som inte nödvändigtvis är kopplat till ditt direkta ansvarsområde. Vi har högt i tak och en god teamkänsla - tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö som hjälper dig att ta nästa steg i din karriär.

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret uppe till höger. Sista ansökningsdag är 2019-09-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor relaterat till rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Christoffer Hällefors på epost christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

Välkommen in med din ansökan!

www.repligen.comAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Repligen

Ansök härFöretag
Repligen


Plats
Lund