Repligen Sweden söker en Analytiker till vår QC avdelning för ett vikariat under hela 2020

Repligen Sweden AB is a subsidiary of Repligen Corporation (US) and provides products and manufacturing services to the Life Science and Biopharmaceutical industry. We are situated in St:Lars parken, Lund, Sweden where we have modern laboratories and production facilities where we produce growth factors and affinity ligands. Our quality system is based on cGMP and we are ISO9001 and ISO14001 certified.

Vi söker nu en Analytiker till vår QC avdelning:

Vi söker Dig som har följande kvalifikationer/egenskaper:

Erfarenhet av analysarbete från läkemedel/livsmedelsindustrin med relevant akademisk utbildning. Erfarenhet av GMP/ISO 9001.
Erfarenhet och kunskap i mikrobiologiska analyser inkl arbete i LAF.

Vi ser gärna att du behärskar miljökontroller och vattenprovtagning i produktions- och renrumsmiljö. Du är väl insatt i och kunnig i tekniker och analyser såsom mikrobiell provtagning med kontaktplattor, partikelräknare, TOC, CFU, visuell kontroll, endotoxinanalyser, SDS-PAGE, råvaruanalyser etc.

Vi letar efter en person som är prestigelös och ödmjuk och som kan hugga i där det behövs oavsett om det är etikettering av råvaror, hjälpa sina kollegor att blanda buffert och märka provrör eller att utföra avancerade analyser. Hos oss jobbar vi som ett team där vi gemensamt/engagerat bidrar till förtagets framgång.

För att trivas hos oss måste Du vara intresserad av att arbeta enligt kvalitetssystem med noga beskrivna rutiner, trivas med praktiskt arbete och tycka det är spännande med ett pågående förbättringsarbete. Vidare ser vi att Du är noggrann, har god samarbetsförmåga samt är flexibel och praktiskt lagd.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö är det ett krav att du kan läsa/skriva och kommunicera på både svenska och engelska.

På Repligen erbjuds du:

En dynamisk verksamhet med storskalig tillverkning såväl som utveckling av nya affinitetsligander och tillväxtfaktorer. Verksamheten utmärks av ständig utveckling inom produkter, processer och analysmetoder och då vi jobbar aktivt med Lean är ständiga förbättringar en del av vardagen. Du ingår i en avdelning på 8 personer som ansvarar för att analysera och utveckla våra produkter och lokaler för att säkerställa att de uppfyller de krav vi själva och våra kunder ställer.

Tjänsten är en tillfällig anställning med tillträde omgående till den 31/12 2020.

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, urval kommer göras löpande. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

För frågor vänligen kontakta Åsa Hansen:

Mobil: +46 707 549 816
E-mail: aah@repligen.com

Välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Repligen

Ansök härFöretag
Repligen


Plats
Lund


Kategori
Data och IT
Hälsa och Sjukvård

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.