Erfaren Redovisningskonsult som vill vara med på vår framtidsresa!

Vi får ständigt in nya och spännande förfrågningar på nya uppdrag och vi strävar hela tiden efter att bli bättre. För att möjliggöra vår fortsatta tillväxt och digitalisering söker vi nu dig som vill växa tillsammans med oss på vårt nya, moderna och fräscha kontor på Universitetsholmen i Malmö!

Din Roll

Som kvalificerad redovisningskonsult hos oss fyller du en viktig funktion, både internt och externt. Externt fungerar du som rådgivande mot kund och är den som tar fram och kommunicerar kundrapporter för de kunder som du är ansvarig för. Internt bygger vi kundspecifika team utifrån våra kunders behov och förutsättningar - för oss är det viktigt att såväl du som våra kunder får dra nytta av just dina styrkor och erfarenheter. Som Kvalificerad Redovisningskonsult är det du som sätter rutiner och kvalitetssäkrar vårt interna arbete för dina kunder. Vi jobbar efter principen att fyra ögon alltid ska se allt som lämnar byrån. Med din erfarenhet och din kunskap kommer du även vara en viktig del i vårt digitaliseringsarbete.

Vi erbjuder

Hos oss får du fantastiska arbetskamrater och blir del av en unik familjär och prestigelös företagskultur – vi ska ha roligt tillsammans! Vi vill vara en modern arbetsplats sett till kontorsmiljö och arbetssätt, vi har siktet inställt på framtiden och ser oss själva som drivande i den digitala utvecklingen i branschen. Hos oss får alla en personlig utvecklingsplan och ges möjlighet att driva och påverka såväl sin egen som bolagets utveckling. Samtidigt som vi ger vår anställda möjlighet att ta stort ansvar ger vi också medarbetaren stor frihet och vi jobbar hårt för att på bästa sätt möjliggöra för våra anställda att kombinera karriär och privatliv.

Om dig

Vi söker dig som är utåtriktad och uppskattar det personliga mötet med kunden. Du jobbar proaktivt, målmedvetet och tar ansvar i det du tar dig an. Som person strävar du efter att utvecklas och förstår värdet av kunskapsutbyte och tät och bra kommunikation med dina kolleger. Du motiveras och finner tillfredställelse i situationer och miljöer där du ges möjlighet att driva förbättringar och effektivisering.

Kvalifikationer:

  • Mångårig erfarenhet som konsult på redovisningsbyrå
  • Är auktoriserad Redovisningskonsult eller har som avsikt att auktorisera dig inom snar framtid
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Arbetat utifrån REKO-standard
  • Erfarenhet av redovisningsarbete i Fortnox och bokslutsarbete i Hogia
  • Goda kunskaper i MS Excel

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor om ansökan eller nästa steg i processen vänligen kontakta Björn Jonasson på Roi Rekrytering: Bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller 0709–261 227.

Om Baker Tilly

Baker Tilly Sverige har ca 600 medarbetare vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vi ingår i nätverket Baker Tilly International med 126 likasinnade firmor med verksamhet i 147 länder och ca 30 000 medarbetare totalt.

Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International.

Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Baker Tilly MLT KB

Ansök härFöretag
Baker Tilly MLT KB


Plats
Malmö


Kategori
Administration
Ekonomi

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.