Lönekonsult som vill påverka och bidra på riktigt!

Till vårt kontor i Malmö söker vi en erfaren och driven lönekonsult som vill och kan ta Baker Tillys löneuppdrag och lönehantering till nästa nivå - internt och externt. Välkommen till en roll där du ges möjlighet att påverka och bidra på riktigt, såväl operativt som strategiskt.

Din Roll

Som lönespecialist hos oss tillträder du en nyckelroll och kommer fungera som vår interna expert för våra löneuppdrag. I takt med att du kommer in i det operativa arbetet vill vi att du, utifrån i din kunskap och erfarenhet inom området, tar initiativ till- och driver förbättringar och effektiviseringar kopplat till hur vi arbetar med våra löneuppdrag. Du kommer att ingå i ett löneteam och du fungerar som en supportfunktion till kollegorna vid lönehantering. Då lönehanteringen är cyklisk och inte varar hela månaden kommer du även få ta dig an arbetsuppgifter relaterat kvalitetsarbete samt assistera vid löpande redovisning.

Vi erbjuder

Vi inte bara vill att du har tankar och idéer kring hur vi utformar vår lönehantering på bästa sätt, vi behöver dig som kan och vill göra oss bättre.

Hos oss får du fantastiska arbetskamrater och blir del av en unikt familjär och prestigelös företagskultur – vi ska ha roligt tillsammans! Vi vill vara en modern arbetsplats sett till kontorsmiljö och arbetssätt, vi har siktet inställt på framtiden och ser oss själva som drivande i den digitala utvecklingen i branschen. Hos oss får alla en personlig utvecklingsplan och ges möjlighet att driva och påverka såväl sin egen som bolagets utveckling. Samtidigt som vi ger vår anställda möjlighet att ta stort ansvar ger vi också medarbetaren stor frihet och vi jobbar hårt för på bästa sätt möjliggöra för våra anställda att kombinera karriär och privatliv.

Om dig

Vi söker dig som är utåtriktad och uppskattar det personliga mötet med kunden. Du jobbar proaktivt, målmedvetet och tar ansvar i allt du tar dig an. Som person strävar du efter att utvecklas och du förstår värdet av kunskapsutbyte samt tät och bra kommunikation med dina kolleger. Du motiveras och finner tillfredställelse i situationer och miljöer där du ges möjlighet att driva förbättringar och effektivisering.

Kvalifikationer:

  • Mångårig erfarenhet av självständigt arbete med löneuppdrag på redovisningsbyrå
  • Goda kunskaper lönesystemen Visma och Fortnox – kunskaper i andra lönesystem är meriterande
  • Goda kunskaper i beräkning av ersättningar enligt kollektivavtal, framställning av schema, förmånsberäkningar samt pensionsberäkningar
  • Goda kunskaper i löpande redovisning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Arbetat utifrån REKO-standard
  • Är auktoriserad lönekonsult eller har som avsikt att auktorisera dig inom snar framtid

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor om ansökan eller nästa steg i processen vänligen kontakta Björn Jonasson på Roi Rekrytering: Bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller 0709–261 227.

Om Baker Tilly

Baker Tilly Sverige har ca 600 medarbetare vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vi ingår i nätverket Baker Tilly International med 126 likasinnade firmor med verksamhet i 147 länder och ca 30 000 medarbetare totalt.

Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International.

Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Baker Tilly MLT KB

Ansök härFöretag
Baker Tilly MLT KB


Plats
Malmö


Kategori
Ekonomi

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.