Bertlands Fastigheter AB söker en erfaren ekonomiansvarig

Har du god erfarenhet av brett ekonomiarbete och vill bli del av ett trevligt familjeföretag som kännetecknas av entreprenörskap och framåtanda? Hos oss erbjuds du möjligheten att arbeta verksamhetsnära i ett tajt team där du har ett samlat ansvar för ekonomin i koncernens bolag.

Om tjänsten
Som ekonomiansvarig hos oss får du ett övergripande ansvar för koncernens ekonomiarbete. Du arbetar tillsammans med din ekonomiassistent i nära samarbete med kontorets samtliga funktioner och du rapporterar direkt till företagets VD och ägare. Du fungerar som kontaktperson för företagets revisorer och har löpande kontakt med andra samarbetspartners exempelvis kunder och leverantörer. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

 • Månadsbokslut och löpande bokföring
 • Förberedande inför årsbokslut
 • Lönekörning
 • Fakturering
 • Hyresadministration

Vi är ett familjeföretag – det är därför en självklarhet för oss att hjälpas åt när det behövs. Du erbjuds möjligheten att arbeta nära verksamheten och bidra till förbättringen av våra administrativa processer och rutiner. För rätt person finns det möjlighet att växa med företaget och utveckla såväl rollen som ansvarsområdet i takt med att företaget expanderar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering Erikslust i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse, dock gärna så snart som möjligt.

Om dig
Vi tror att du har:

 • Minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Utbildning inom ekonomi är meriterande men inte ett krav – vi värdesätter din erfarenhet och din personlighet framför din utbildning
 • Erfarenhet av affärssystem, exempelvis Fortnox och Hogia
 • Erfarenhet av löneberedning
 • Obehindrade kunskaper i svenska (tal & skrift)
 • Har du erfarenhet av arbete med personalfrågor ses det som meriterande

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av ett brett ekonomiarbete – gärna på koncernnivå. Du är trygg i att arbeta självständigt och van vid att ta egna initiativ. Du har förmågan att bibehålla kontroll och kvalité - även när tempot emellanåt är högt. Du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter och kan arbeta med flera parallella arbetsuppgifter utan att det påverkar resultatet.

Vi tror att du idag har en liknande roll, gärna hos ett fastighetsbolag. Kanske arbetar du som redovisningskonsult/ekonom på en redovisningsbyrå och är en mästare på att hantera parallella företag och kunder.

Ansökan
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-12-17. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Amanda Johansson på Roi Rekrytering på 073 – 233 11 90 eller amanda.johansson@roirekrytering.se .

Har du frågor kopplat till tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Bertland på 0707–347 011 eller daniel@bertlandsfastigheter.se .

Om Bertlands Fastigheter AB
Bertlands Fastigheter AB är ett familjeföretag som äger, förvaltar och bygger fastigheter i västra Malmö. Vår ambition är att långsiktigt driva och förvalta våra fastigheter med kontinuerligt underhåll. Vi har fokus på att arbeta nära våra hyresgäster med snabb och effektiv service.

Bredvid fastighetsförvaltningen har vi rörelsedrivande bolag inom olika branscher: Kronprinsens Uthyrning AB, Holmgrens & Co Chark AB och Classicum Växthus AB.

Läs gärna mer om oss på:
www.bertlandsfastigheter.se
www.kronprinsensuthyrning.se
www.holmgrenschark.se
www.classicum.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Bertlands Fastigheter AB

Ansök härFöretag
Bertlands Fastigheter AB


Plats
Malmö


Kategori
Bank, Finans
Ekonomi
Försäkring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.