Löneansvarig till Diaverum – vill du vara med och göra skillnad?

Vill du arbeta i ett internationellt företag som höjer människors livskvalitet? Har du god erfarenhet av lönearbete, är en fena på att strukturera och dessutom flexibel och nyfiken? Då kan vi ha rollen för dig!

Diaverum är en av världens ledande, fristående leverantörer av njursjukvård som dagligen bidrar till en ökad livskvalitet för våra patienter. Vi söker nu en löneansvarig för Sverige med placering i Malmö.

Om tjänsten
Som löneansvarig intar du en viktig och ny funktion hos oss där du initialt kommer att ansvara för att sätta processen för vår lönehantering. Rollen är vidare tudelad - ditt huvudsakliga fokus kommer vara att, ca. 60% av din tid, självständigt ansvara för lönehanteringen. Du kommer resterande tid vara HR behjälplig med administrativa uppgifter.

Du tillhör vårt HR team och kommer att ha daglig kontakt med olika funktioner inom bolaget och till rollen hör att supportera kollegor i diverse lönerelaterade frågor. I rollen kommer du exempelvis att:

  • Ansvara för att leda och sätta processen för vår lönehantering
  • Självständigt ansvara för och hantera 150 anställdas löner i Sverige. Idag hanteras lönerna i Agda.
  • Agera företagets first line support inom lönefrågor
  • Vara behjälplig i HR relaterade arbetsuppgifter, exempelvis vid rekrytering av nyanställda
  • Hantera administrativa uppgifter såsom nyanställningsmaterial, posthantering och mötesbokningar

Detta är en spännande tjänst för dig som har gedigen erfarenhet av lönehantering och som trivs i en varierad och bred roll där du får möjlighet att arbeta nära verksamheten. I takt med att vi växer kan andra arbetsområden bli aktuella utifrån behov och ditt intresse.

Under juli månad flyttar vårt kontor i Lund till Malmö och du kommer därmed vara placerad på vårt huvudkontor i våra nybyggda lokaler i Hyllie. Du rapporterar till HR Business Partner.

Om dig
Vi tror att du som söker har:

  • 5–10 års erfarenhet av lönehantering
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller liknande, är meriterande men inte ett krav – vi värdesätter din erfarenhet
  • God erfarenhet av att arbeta i lönesystem – har du arbetat i Agda är det starkt meriterande
  • Van användare av Excel
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)

För att lyckas i rollen tror vi att du är kombinationen av strukturerad och flexibel. Du är självgående såväl som ansvarstagande i ditt arbete. Vidare har du en god samarbets- och kommunikationsförmåga - för dig faller det sig naturligt att stötta och hjälpa dina kollegor vid frågor eller funderingar.

Hos oss träder du in i en helt ny roll. Det innebär att du redan från start ges goda möjligheter att forma din roll och vara med och påverka våra interna processer. Vi tror därmed att du som söker är utrustad med en projektledande ådra samt nyfikenhet med en vilja att utveckla lönehanteringen hos oss.

Ansökan
Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-06-10. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson; amanda.johansson@roirekrytering.se , 0732-33 11 90.

För frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Josefin Bengtsson på josefin.bengtsson@diaverum.com eller SVP, Chief Human Resources Officer Krister Jönsson på krister.jonsson@diaverum.com .

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Diaverum är en av världens ledande, fristående leverantörer av njursjukvård. Våra värdeord, kompetent, inspirerande och passionerad, driver en kultur präglad av kontinuerlig förbättring av vårt tjänsteutbud, vilket säkerställer att våra patienter får bästa tänkbara behandling för att förbättra deras livskvalité. Diaverum är ett globalt företag med lokala experter på njursjukvård från hela världen, från Sydamerika och Europa till Australien. Vi erbjuder bästa möjliga njursjukvård och stöd till över 30.000 dialyspatienter på fler än 300 kliniker i 20 länder. I Sverige finns vi med verksamhet i Falköping, Visby, Solna och Södertälje och har vårt huvudkontor i Lund.

Besök gärna vår hemsida för mer information.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Diaverum

Ansök härFöretag
Diaverum


Plats
Malmö


Kategori
Bank, Finans
Ekonomi
Försäkring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.