Lönekonsult till Dillon i Malmö

Vår verksamhet växer! Till vårt trevliga kontor i centrala Malmö i söker nu dig som har god erfarenhet av brett redovisningsarbete och som är, eller vill bli, specialiserad inom lön. För rätt person finns goda möjligheter att ta ansvaret för vårt löne-team.

Vi söker dig som är redo för nästa steg i karriären – vi kan och vill hjälpa dig att utvecklas! Vi uppmuntrar och supporterar alla våra medarbetare på deras väg mot Auktorisation. Välkommen till ett bolag som ligger i branschens framkant sett till såväl digitalisering som trivsel och personalvård!


Om tjänsten

Som Redovisningskonsult med inriktning inom lön hos oss anpassar vi rollen efter din erfarenhet och ditt intresse. Vårt redovisningsarbete sker i kundspecifika team bestående av en kundansvarig och en eller två redovisningskonsulter. Våra kunder består av små och medelstora bolag inom ett flertal olika branschen vilket innebär att du kommer att arbeta brett sett till sektor, branscher och kollektivavtal. Du kommer att arbeta med allt från enmanskonsulter till timlöner för kunder med 60 anställda.

Arbetsuppgifterna är varierande och utöver löneadministration åt våra kunder inkluderar arbetet:

  • Löpande bokföring, avstämningar och för rätt person även period- och årsbokslut,
  • Rapportering, budgetuppföljning och prognoser
  • Kassaflöde, analyser och årsredovisningar
  • Deklarationer och rådgivning

Vår redovisningsavdelning består idag av ca. 10 medarbetare med varierande ansvar och specialisering. Löneteamet består i dagsläget av tre personer som delvis arbetar med lön och resterande med brett redovisningsarbete.

För den som vill finns goda möjligheter att ta ett större ansvar i form av teamansvar och ansvar för att driva vårt interna och externa utvecklingsarbete inom lön – exempelvis i frågor rörande ny teknik!

Din profil
Vi är måna om att våra medarbetare har kul på jobbet! Vi söker dig som trivs med att jobba självständigt, ta ansvar och som brinner för att bygga långsiktiga relationer som bygger på förtroende, internt såväl som externt. Som person är du dedikerad det du tar dig an och du har lätt för att samarbeta.

Du trivs med att arbeta i nära samarbete med kunder från olika branscher och av olika storlek, du är lyhörd och lösningsfokuserad i ditt arbete med att lösa dina kunders utmaningar. Du är noggrann och effektiv samt har god förmåga att prioritera rätt även när tempot stundtals är högt.

Krav och kvalifikationer:

  • Flera års erfarenhet av brett ekonomiarbete
  • God och bred erfarenhet av lönearbete
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Erfarenhet av Visma lön är meriterande

Beroende på din tidigare erfarenhet finns möjligheter att forma din roll på ett sätt som speglar din erfarenhet, kunskapsnivå och intressen. För rätt person finns möjlighet att ta ansvar för löneteamet och/eller fungera som kundansvarig redovisningskonsult.

Tidigare erfarenhet av arbete i Fortnox och Wolter Kluwers programvaror är meriterande men inte ett krav. Din inställning, vilja att lyckas och din uthållighet kommer vara avgörande i vårt val och direkt avgörande för att bli lyckosam i rollen.

Vi erbjuder
Vi satsar hårt på våra medarbetares trivsel och välbefinnande. På kontoret serveras dagligen frukost och en gång i månaden kommer en massör till kontoret. Vår interna trivselgrupp anordnar regelbundna happenings i form av exempelvis grillkvällar och AW’s och vår PT tillika receptionist ser till att dem som vill får en extra push när vi blir för stillasittande.

Vi erbjuder alla våra anställda en god bas för personlig utveckling - löpande kompetenspåfyllnad är en självklarhet för oss. Vi har som mål att alla våra medarbetare som vill ska nå auktorisation och vi uppmuntrar, sponsrar och supporterar alla medarbetare på deras resa mot att bli auktoriserad. Vi har kommit långt i den digitala resan och vår satsning fortsätter - vi tror att den framtid som väntar branschen med automatisering och digitalisering kommer öka våra kunders efterfrågan på kvalificerad och specialiserad konsultativ hjälp.

Du får en viktig roll i bolagets framtid, det är du och dina kolleger som bygger grunden för våra fortsatta framgångar. Vi vill att du ska lyckas och vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad över teamkänslan som råder på kontoret!

Ansökan
Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Sistan ansökningsdag är 2019-04-14. Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor rörande rollen eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson på Roi Rekrytering: 0709-261 227 eller bjorn.jonasson@roirekrytering.se

För frågor rörande rollen, vänligen kontakta Maria Edholm: 0706-455 850 eller maria.edholm@dillon.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dillon
Dillon erbjuder ett brett tjänsteutbud inom revision, redovisning och rådgivning. Med drygt 30 års branscherfarenhet är vi specialister inom vårt område. Därtill kommer ett rikt kontaktnät med affärsjurister, skattekonsulter och andra specialister som vid behov kan tas i anspråk. Som kund hos Dillon får du all den hjälp du behöver för att driva din verksamhet framgångsrikt och professionellt.

Vill du veta mer om oss så får du gärna besöka vår hemsida : www.dillon.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Dillon

Ansök härFöretag
Dillon


Plats
Malmö


Kategori
Bank, Finans
Ekonomi
Försäkring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.