Vi söker integration/behandlingsassistenter, Malmö

Platser: 1

Skulle du vilja ha ett arbete där det du gör spelar roll? Ett jobb där du verkligen betyder något för en annan människa? Välkommen att söka till Frösunda Omsorg AB:s HVB-hem Åbygården utanför Anderslöv som är ett Asyl/PUT boende för ensamkommande flyktingungdomar med speciella behov.

Arbetsuppgifter

Arbetet i boendet innebär ett stort ansvar och bygger mycket på personalens förmåga att skapa allians, engagemang och trygghet hos ungdomarna. Som personal i boendet är du en del av ett team som tillsammans arbetar för att skapa struktur och tydlighet i ungdomarnas vardag. Du kommer att vara den som har kontakt med skola, god man, föreningsliv samt andra myndigheter, organisationer och personer som finns runt barnen i deras vardag. I arbetet ingår också att tillsammans med ungdomarna sköta det praktiska arbetet i boendet. De insatser som kommer att erbjudas ungdomarna på Åbygården är exempelvis ART, TBA, KBT, ADL, MI För att kunna erbjudas en anställning hos oss måste du ha både teoretisk och praktisk erfarenhet i att arbeta med dessa metoder.

Vi erbjuder dig ett inspirerande och utvecklande arbete med kontinuerlig handledning och kompetensutveckling

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning såsom socialpedagog, socionom, beteendevetare eller sjuksköterska med psykiatrikompetens. Minimumkravet är att du genomgått minst 2-årig yrkeshögskola med inriktning socialt arbete. Meriterande är att du har erfarenhet av målgruppen ensamkommande barn och ungdomar med särskilda behov och flerspråkighet. De viktigaste språken är somaliska, tigrinja, dari/persiska och arabiska.

Du bör vara van att hantera kriser och konflikter, vara lösningsfokuserad och gränssättande, ha god självkännedom, en god människosyn samt ha lätt för samarbete. Arbetet passar dig som kan och vill arbeta i team tillsammans med dina arbetskamrater för att skapa trygghet, struktur och meningsfullhet för de placerade ungdomarna.

Vi söker dig som kan använda din kompetens och erfarenhet på ett självständigt och målinriktat sätt. Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen och är mogen, trygg samt har förmågan att härbärgera. Du har ett genuint intresse av att tillsammans med arbetsgruppen och den lokala ledningen utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Grundläggande datorvana och B-körkort är ett krav och tillgång till transportmedel till och från Åbygården. För anställning på boendet krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Tjänster

Månadsanställning

Visstidsanställning

Schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg.

Provanställning 6 månader tillämpas.

Tillträde

Intervjuer och tilldelning av tjänsterna kommer att ske löpande.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk i ansökan.

Kollektivavtal finns
Kontaktpersoner

Heidi Dahlström Westberg, HRBC
Telefon: 010-130 30 23Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Frösunda

Ansök härFöretag
Frösunda


Plats
Malmö


Kategori
Hälsa och Sjukvård

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.