Kundtjänstmedarbetare med intresse för bygg till H+H i Malmö

Är du en person som trivs i en serviceorienterad roll och tar eget ansvar för att lösa kundens förfrågan, högt som lågt? Har du tidigare erfarenhet från en serviceroll, gärna kundtjänst, och dessutom ett intresse för bygg? Vill du bli del av ett litet men tight team där vi hjälps åt att lösa olika utmaningar?

Vi på H+H söker nu en medarbetare med intresse för byggbranschen till vår kundtjänst och kalkylavdelning i Malmö.

H+H:s kärnverksamhet är produktion, försäljning och utveckling av innovativa och miljöriktiga lösningar inom byggsystem för väggar. Vi växer och därför behöver vi nu stärka upp Backofficeteamet med en kundtjänstmedarbetare som ser tjusningen i att vara med på vår resa.

Om tjänsten

I denna roll kommer du att ta emot förfrågningar från våra svenska kunder så som entreprenörer, arkitekter och husbyggare. Detta är en viktig funktion då du är ansiktet utåt gentemot våra kunder.

I denna roll kommer du bland annat att:

 • Rådge kunder om våra produkter över telefon och mail
 • Registrera orders i Navision
 • Skapa offert och administrera orders
 • Boka transport och följa upp leveranser
 • Stötta våra säljare med offertarbete och uppföljningar
 • Kalkylera offerter samt analysera ritnings- och förfrågningsunderlag

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i rollen hos oss, därför inleds din anställning med en introduktion i våra produkter. Vidare kommer du att arbeta nära kunniga kollegor med möjlighet att lära dig i din takt.

Tjänsten passar dig som har fingertoppskänsla för god kundservice och vill fördjupa dig i byggbranschen. Vi söker dig som ser en långsiktighet i rollen och vill lära känna våra kunder och produkter väl. Du är del av Backofficeteamet som idag består av tre teammedlemmar.

Tjänsten är placerad i Fosie, Malmö.

Om dig

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från en kund- och serviceorienterad roll samt intresse för byggbranschen.

För att lyckas i rollen tror vi att du älskar att ge god service till kunder, är självständig och som tar ansvar för att lösa de uppgifter du tar dig an. Då du har daglig kontakt med kunder är du naturligt serviceminded och trivs i rollen att rådge kunden utifrån deras behov. Vidare är du en god teammedlem som tycker om att hjälpa dina kollegor och bidra till den redan goda stämningen på kontoret.

Vidare söker vi dig med:

 • Tidigare arbetslivserfarenhet från en serviceorienterad roll, gärna kundtjänst eller motsvarande
 • Intresse för byggbranschen
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
 • Generell IT-kunskap
 • Grundläggande förståelse för byggritningar (meriterande)
 • Kunskaper i Navison (meriterande)

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval. Du ansöker genom att trycka på ”Sök tjänst.”

Vid frågor om ansökan eller nästa steg i processen vänligen kontakta Jonna Warnerbring, rekryteringskonsult, på Roi Rekrytering: jonna.warnerbring@roirekrytering.se / 0707-956090.

Vid mer specifika frågor om företaget eller tjänsten vänligen kontakta Dorthe Storm, Head of Nordic Calculation & Customer Service, på H+H: dst@HplusH.dk / +4570240059.

Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Om oss

H+H koncernen är i en expansiv fas och har en stark position på marknaden. H+H är Europas andra största producent av lättbetong och under 2018 utvecklade H+H sin produktportfölj med uppköp av kalciumsilikatfabriker i Tyskland, Schweiz och Polen.

Vi erbjuder en bred palett av service och lösningar för att säkerställa en hög kundnöjdhet. Vi arbetar med byggsystem för bland annat enfamiljshus, flerbostadshus, gruppbyggda småhus/radhus, skolor och sjukhus.

H+H Sverige AB ingår i den danska börsnoterade koncernen H+H International A/S, som har tillverkat lättbetong i över 80 år.

Läs gärna mer om oss här .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
H+H Sverige AB

Ansök härFöretag
H+H Sverige AB


Plats
Malmö


Kategori
Bygg/anläggning
Kommunikation och Information

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.