IMPERIAL Logistics söker en HR & Kommunikations Chef

IMPERIAL Logistics arbetar med kundanpassade transport- och logistiklösningar som inkluderar såväl land-, sjö som flygtransporter över hela världen. Vi prioriterar kvalitet och kundvärde och för oss är det centralt att ständigt utvecklas med en hög servicegrad med goda och långvariga relationer med alla våra kunder och partners. Vi samarbetar med några av värdens mest expansiva retail-företag. Vårt team, med skickliga medarbetare, ligger till grund för framgång.

2017/2018 omsatte vi ca 500 MSEK och har ca 100 medarbetare i Malmö, Shanghai och New York.

IMPERIAL Logistics AB ingår i den Sydafrikanska IMPERIAL-koncernen.

Bli en del av vår framtid – nu söker vi en HR & Kommunikations Chef

Imperial Logistics är inne i en spännande fas och bygger för framtiden. Vi söker nu en HR & Kommunikations Chef som kan stötta verksamheten på vår resa framåt.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen och vara övergripande ansvarig för områdena HR och Kommunikation.

Vi söker dig som har en Universitetsutbildning inom HR, samt ca 4-5 års arbetslivserfarenhet av brett HR arbete, kanske i en roll som HRBP.

Det är meriterande om du även har kunskaper inom kommunikationsområdet.

I arbetsuppgifterna ingår det att planera, genomföra och följa upp inom bla;

Rekrytering, Medarbetarsamtal, Medarbetarundersökning, Chefsstöd, Förändringsledning, Kommunikation, ”Employer branding“, Kompensationsfrågor, Arbetsrätt och fackliga förhandlingar (Biltrafikens Arbetsgivareförbund), Lönehantering & Arbetsmiljö.

Rollen innefattar även projektledning för operativa och strategiska HR & Kommunikations projekt samt att vara en aktiv del i utvecklingsarbetet av verktyg och processer inom området. Vi söker dig som är nyfiken och håller sig uppdaterad om HR-trender, sociala media, kommunikationskanaler och digitalisering.

För dig är det viktigt att vara delaktig i förändringsresan och att driva & utveckla verksamheten framåt genom engagemang och att få med sig chefer & medarbetare.

Du är också affärsinriktad, har integritet och vågar utmana dina kollegor.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och fler språk är meriterande.

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö och är en tillsvidareanställning med start omgående.

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig! Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast, dock senast 13 oktober.

Vid frågor går det bra att kontakta Johanna Gillow, Interim HR chef, på måndagar och torsdag via johanna.gillowthorsen@imperiallogistics.com

Vi undanber oss telefonsamtal från rekryteringsleverantörer i denna rekrytering.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Imperial Supply Chain Solutions

Ansök härFöretag
Imperial Supply Chain Solutions


Plats
Malmö