Kredithandläggare Invoice Finance

Kredithandläggare

Vill du arbeta i ett tillväxtbolag inom finansiering som erbjuder marknadens bästa kundsupport? Har du utbildning inom ekonomi och har erfarenhet inom kredithandläggning och företagsekonomi? Brinner du för god service och ser du dig som proaktiv och nytänkande? Då ska du söka tjänsten som kredithandläggare hos oss på Invoice Group!

Arbetsbeskrivning

I rollen som kredithandläggare ingår du i ett team där huvuduppgifterna är fakturaköp, utbetalningar, kravkedjehantering samt hantering av reskontran. Du har dagligen samarbete med olika funktioner i bolaget som försäljning, inkasso och kundtjänst. Dialogen med kunderna sker främst via telefon och mejl. Ett urval av dina arbetsuppgifter är:

  • Kreditbedömning – du bedömer kreditvärdighet och limit för bolag samt privatpersoner. Du kommer även bedöma om fakturans ska köpas med regress.
  • Bekräftelser – du kontrollerar fakturan och beloppet med fakturamottagaren via mejl och telefon.
  • Du har löpande kontakt med vår kund om kreditbeslut och informerar om beviljat/nekat köp.
  • Du gör utbetalningar till kund
  • Du gör uppföljning av reskontran och kreditbeslut

Arbetstider: 8-17 måndag-fredag, men kan ändras på sikt.

Vem är du?

Som kredithandläggare har du en central roll där varje beslut som fattas påverkar verksamhetens resultat. Därför är det viktigt att du som person har ett mycket bra affärssinne och kan ta kalkylerade risker baserat på dina tidigare erfarenheter i kombination med våra kreditpolicys.

Du har som lägst gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi och erfarenhet från kredithandläggning, alternativt övrig erfarenhet från bank och finans. Har du kunskaper inom företagsekonomi, reskontrahantering och om de finansprodukter vi erbjuder är det meriterande.

Du brinner för kundkontakt och är van och bekväm med att arbeta med telefon och mejl som huvudsaklig kommunikationskanal. Du har ypperlig serviceförmåga och kan formulera dig väl i både tal och skrift.

Att jobba proaktivt och nytänkande med kunden som utgångspunkt ser vi som en naturlig färdighet. Utöver detta är du en god relationsskapare och tycker att det är viktigt att sprida positiv energi.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och dina förutsättningar, då det är viktigt att vi trivs ihop.

Ansökan

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2019-10-26. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

För frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta Samer El-Haj via mejl samer.elhaj@invoice.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Invoice Group

Invoice Group består av Invoice Finance, Billmate och Invoice Inkasso. Alla tre bolagen arbetar under samma tak vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Vi strävar efter att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla tjänster med marknadens bästa kundsupport. Vår starka tillväxt har gjort att vi år 2017 belönades med en DI Gasell.

Läs mer om oss på: www.invoice.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Invoice Finance

Ansök härFöretag
Invoice Finance


Plats
Malmö