Sourcingspecialist

Roi Rekrytering vill förändra en konservativ bransch som står inför stor förändring de kommande åren. Vi är en drivande aktör i den förändringen, där kundens nytta och valfrihet står i centrum och där sociala medier spelar allt större roll.

Det går bra för oss, och vi behöver stärka upp vårt sourcingteam med en erfaren och kandidatorienterad detektiv, eller sourcingspecialist som branschen ofta kallar det.

Som sourcingspecialist har du en viktig roll hos oss och du arbetar i nära samarbete med våra rekryteringskonsulter. Kort och gott - vi tror att bästa möjliga resultat nås när våra kunder möts av ett professionellt rekryteringsteam. I teamet fyller både rekryteringskonsult och sourcingspecialist en väl uttänkt funktion och bidrar med sin expertis. Det är helt avgörande för såväl kund – som kandidatupplevelsen.

Vi jobbar efter devisen ”teamwork, specialistkompetens och effektivitet” och i praktiken innebär det att du kommer att bidra i flera parallella rekryteringsuppdrag där där det krävs dedikerat researcharbete. Vi vet att vår metodik fungerar väl och är uppskattad på marknaden.

Om tjänsten

Som sourcingspecialist hos kommer du kunna bli just en av våra superspecialister på att hitta rätt kandidater för rätt uppdrag. Hos oss är Säljare Säljare och Rekryterare Rekryterare – för dig innebär det att du fullt ut kan fokusera på ditt hantverk och att succesivt utvecklas i din yrkesroll. Du kommer att arbeta internt i samarbete med sourcingteamet, rekryteringskonsulterna och övriga kollegor – men även vara med i till exempel kravprofilsmöte ute hos kund.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Kartläggning av branscher och kandidater. Sökningar på nätet, sociala nätverk och andra digitala plattformar är några av dina arbetsverktyg.
  • Proaktiv bearbetning av ej aktivt sökande kandidater där telefonen är ett av dina främsta verktyg.
  • Samarbete med rekryteringskonsulter.
  • Kandidatkoordinering och övrigt vanligt förekommande administration.

Din profil

För att du ska trivas och lyckas som sourcingspecialist ser vi att du har:

  • Minimum tre års erfarenhet av arbete som inneburit kund/kandidatkontakt, koordinerande arbetsuppgifter, administration och insamling/kartläggning av information. Plus i kanten för dig som har en bakgrund som innefattat omvärldsanalys, uppsökande verksamhet (exempelvis bokning/försäljning), rekrytering eller HR-uppgifter. Akademisk utbildning inom ekonomi/HR är en stark merit, men inget krav.
  • Du är en utpräglad ”detektiv” i den bemärkelsen att du älskar att finna information. Du arbetar aktivt med att lägga ”pussel” och hitta nya vägar framåt – varje dag! Som person är du nyfiken och vänder på alla stenar - du ger aldrig upp.
  • Utpräglat intresse för olika branscher, företag och tjänster – du har en god förståelse för olika verksamheter, deras förutsättningar, behov och utmaningar.
  • Har god förmåga att organisera och strukturera din vardag, även när tempot stundtals är högt. Du arbetar metodiskt och strukturerat.
  • Är skicklig på att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska och engelska

Vi söker dig som vill följa med på vår tillväxtresa, där du på ett betydande sätt blir starkt bidragande till både nöjda kunder och vår gemensamma utveckling i stort. Din energi, nyfikenhet och personlighet kommer vara avgörande för oss – och att du från dag ett bidrar till kontorets redan goda stämning.

Vi erbjuder

Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, därför inleds din anställning med en introduktion kring oss, våra produkter och värderingar. Introduktionen kommer till stor del anpassas efter din tidigare erfarenhet. Vi på Roi Rekrytering tycker det är viktigt att man trivs på jobbet och har roligt tillsammans. Även om vi arbetar under eget ansvar är det en förutsättning att vi dagligen hjälper varandra och sprider energi. Du kommer ingå i ett team av drivna, resultatinriktade personer som kontinuerligt vill fortsätta utvecklas.

Hos oss har du stor möjlighet att påverka din arbetsdag. Vi arbetar enligt frihet under ansvar och menar att det är de långsiktiga resultaten som räknas. Då vi är ett växande bolag finns det stora möjligheter att påverka, och vi ser gärna att du kommer med idéer som bidrar till att vi utför ett ännu bättre arbete både internt och gentemot kund.

2019 är ett spännande år för oss som företag. För tredje året i rad är vi Gaseller och med tanke på de nya dörrar vi öppnat under året som gått så tror vi att 2019 blir vårt bästa år hittills. Vår satsning inom offentlig sektor börjar ta form och våra interimslösningar inom HR tar stora steg framåt. 2019 är även året då nästa generation av vår egenutvecklade rekryteringsplattform har rullats ut och gör vårt och våra kunders rekryteringsprocesser ännu enklare. Vi fortsätter att driva utvecklingen och stötta kunden i deras digitalisering i kombination med vår gedigna rekryteringskompetens.

Ansökan

Låter detta intressant så ser vi fram emot din ansökan med CV och personligt brev redan idag som anknyter till annonsen. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2019-12-31, men vänta helst inte med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Sök tjänst” ovan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökan via e-post.

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lisa Alsterberg på telefon 073 394 15 05 eller p lisa.alsterberg@roirekrytering.se .

Om oss

Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringstjänst för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan våra kunder ta lite eller mycket hjälp i en rekrytering beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör.

Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar p roirekrytering.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Roi Rekrytering Sverige

Ansök härFöretag
Roi Rekrytering Sverige


Plats
Malmö


Kategori
Administration

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.