Vi söker nu en erfaren Rekryterare till vårt kontor i Malmö

Roi Rekrytering vill förändra en konservativ bransch som står inför stor förändring de kommande åren. Vi är en drivande aktör i den förändringen, där kundens nytta och valfrihet står i centrum och där sociala medier spelar allt större roll.

Det går bra för oss, och vi behöver stärka upp vårt team med en erfaren och kundorienterad Rekryterare till vårt kontor i Malmö.

Som Rekryterare hos oss hjälper du våra kunder att rekrytera – kort och gott. Vi tror att bästa möjliga resultat nås när våra kunder är involverade och engagerade i rekryteringen, men där dina råd, projektledning och goda kommunikation betydligt påverkar utfallet.

Vi jobbar efter devisen ”rekrytering på dina villkor”, och i praktiken innebär det att vi låter våra kunder själv bestämma upplägg och innehåll i sin rekrytering. Det är din roll att tillgodose att våra kunder får hjälp med det de behöver på det sätt de önskar.

Om tjänsten

Som Rekryterare hos oss har du ingen säljbudget och vi ställer inte några krav på dig att sälja in egna uppdrag. Hos oss är Säljare Säljare och Rekryterare Rekryterare – för dig innebär det att du fullt ut kan fokusera på att hjälpa dina kunder och utvecklas i din yrkesroll.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

 • Utforma kravprofiler samt skriva- och publicera annonser
 • Sköta urval/selektering av kandidater
 • Jobba med search – dvs kontaktande av ej aktivt arbetssökande intressanta profiler
 • Hålla intervjuer och genomföra tester och personlighetsanalyser
 • Kandidatkoordinering
 • Ansvara för kundkontakten under rekryteringsprocessen

Din profil

För att du ska kunna tillgodose våra kunders behov ser vi att du:

 • Har en akademisk examen inom HR, beteendevetenskap, ekonomi, eller annan relevant akademisk utbildning
 • Minimum tre års erfarenhet av arbete som rekryterare
 • Har god vana av att rekrytera tjänstemän/akademiker inom olika branscher
 • Har god förmåga att organisera och strukturera din vardag, även när tempot stundtals är högt
 • Är skicklig på att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska och engelska
 • Har ett analytiskt förhållningssätt, och förmåga att sätta sig in i kundernas behov

Vi söker dig som vill följa med på vår tillväxtresa, där du på ett betydande sätt bidrar till nöjda kunder och vår utveckling i stort. Din energi, nyfikenhet och personlighet kommer vara avgörande för oss – och att du från dag ett bidrar till kontorets redan goda stämning.

Vi erbjuder

Vi på Roi Rekrytering tycker det är viktigt att man trivs på jobbet och har roligt tillsammans. Även om vi arbetar under eget ansvar tar vi ofta hjälp av varandra och sprider energi. Du kommer ingå i ett team av drivna, resultatinriktade personer som kontinuerligt vill fortsätta utvecklas.

Hos oss har du stor möjlighet att påverka din arbetsdag. Vi arbetar enligt frihet under ansvar och menar att det är de långsiktiga resultaten som räknas. Då vi är ett växande bolag finns det stora möjligheter att påverka, och vi ser gärna att du kommer med idéer som bidrar till att vi utför ett ännu bättre arbete både internt och gentemot kund.

2019 är ett spännande år för oss som företag. För tredje året i rad kommer vi bli Gaseller och med tanke på de nya dörrar vi öppnat under året som gått så tror vi att 2019 blir vårt bästa år hittills. Vår satsning inom offentlig sektor börjar ta form och våra interimslösningar inom HR tar stora steg framåt. 2019 är även året då nästa generation av vår egenutvecklade rekryteringsplattform har rullats ut och gör vårt och våra kunders rekryteringsprocesser ännu enklare. Vi fortsätter att driva utvecklingen och stötta kunden i deras digitalisering i kombination med vår gedigna rekryteringskompetens.

Läs mer om hur det är att vara en del av Roi Rekrytering

Ansökan

Låter detta intressant så ser vi fram emot din ansökan med CV och personligt brev redan idag som anknyter till annonsen. Urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 2019-11-30, men vänta helst inte med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Sök tjänst” ovan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökan via e-post.

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Björn Jonasson på telefon 0709-261 227 eller p bjorn.jonasson@roirekrytering.se .

Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar p roirekrytering.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Roi Rekrytering Sverige

Ansök härFöretag
Roi Rekrytering Sverige


Plats
Malmö


Kategori
Chef/Ledning
Ekonomi

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.