Kvalitetstekniker till Setrab AB i Malmö

Setrab AB utvecklar och tillverkar kundanpassade, högkvalitativa värmeväxlare till fordonsindustrin och andra maskinapplikationer. Våra kunder är många av världens premiumbilmärken, exempelvis Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini och Mercedes.

Till vårt kontor i Limhamn/Malmö söker vi nu en:

Kvalitetstekniker

Din roll

Du kommer att vara ansvarig för att tillsammans med inköp säkra, följa upp och utveckla våra leverantörer. Du kommer även att vara ansvarig för kundkontakten när det gäller avvikelser, PPAP, kundrevisioner etc.

Dina arbetsuppgifter blir bland annat:

 • Leverantörer – Utvärdera & utveckla bl a via andrapartsrevisioner, följa upp PPAP, avvikelsehantering.
 • Kunder – Medverka vid kundrevisioner, sammanställa PPAP, avvikelsehantering.
 • Vara behjälplig vid framtagning av FMEA och kontrollplaner.
 • Vara behjälplig i det dagliga arbetet med att initiera lösningar av uppkomna problem/avvikelser.
 • Utveckla företagets personal i att använda problemlösningsmetoder (t ex A3, DMAIC).
 • Att motivera och stärka organisationen genom ett positivt och lösningsorienterat tillvägagångssätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning med produktionsteknisk inriktning eller likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. Du har erfarenhet av kvalitetstekniskt arbete, gärna från fordons- eller annan tillverkande industri. God teknisk förståelse är viktigt.

För att trivas och lyckas i rollen måste du ha lätt för att etablera personliga kontakter och vara duktig på att bygga och vårda relationer. Du är lösningsfokuserad och har förmågan att skapa förtroende och samarbeta med olika intressenter, både inom och utom företaget. Du arbetar metodiskt och strukturerat men kan ändå omprioritera och vara flexibel utifrån situationens förutsättningar. Du är kommunikativ, analytisk, har hög integritet och ett gott omdöme.

Krav

 • Kunskaper om IATF 16949 + Core Tools (APQP & Control plan, PPAP, MSA, SPC, FMEA). Kunskaper om ISO 14001 är meriterande.
 • Goda kunskaper i MS Office-paketet. Erfarenhet av MeasurLink och Minitab eller motsvarande är meriterande.
 • Goda kunskaper inom problemlösningsmetoder.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • Du ska ha möjlighet och vilja att resa i jobbet både i Sverige och utomlands.

Om Setrab

Vårt företag befinner sig i ett spännande och expansivt skede. Sedan i våras är vi en del av det börsnoterade kinesiska bolaget Yinlun med verksamhet inom värmeväxlare i Europa, Kina, USA och Indien. Vi är ett väl fungerande och sammansvetsat team, stolta över vår kompetens och vårt driv. Vi har korta beslutsvägar och tror på att vi når framgång genom att jobba tillsammans. Vi värderar öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Läs mer om vårt företag och vår verksamhet på setrab.com.

Ansökan

Låter det spännande? Du söker tjänsten genom att fylla i formuläret och ladda upp ditt CV och personliga brev. Välkommen med din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka dock senast 2019.10.18.

Information

Har du frågor kring företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta:

Ann Carlsson, HR-manager, på 040-15 80 66 eller på ann.carlsson@setrab.com

Camilla Baeckström, Q&E-manager, på 040-15 50 48 eller på camilla.baeckstrom@setrab.com

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt andra tjänster.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Setrab

Ansök härFöretag
Setrab


Plats
Malmö