Nyfiken och självmotiverande prissättningskoordinator till SIXT i Malmö

Sixt rent a car är världens äldsta biluthyrningsföretag och startade sin verksamhet 1912 i Tyskland. Sixt rankas som en av de ledande biluthyrningskedjorna i världen och finns representerade på över 4 500 platser globalt och i över 100 länder. Vår vagnpark sticker ut och har en tydlig premiumprofil med bilmärken såsom BMW, Audi och Mercedes.

Är du analytisk, proaktiv och går igång på siffror och trender, då kan detta vara rätt roll för dig!

Om jobbet

I den här rollen kommer du att vara ansvarig för att serva våra enheter med vår prissättningsstrategi baserad på aktuell data. Detta gör du genom att kommunicera rekommenderade hyrpriser för våra bilar. Du kommer att arbeta med allt från säsongvariationer och en mer långsiktig prisstrategi, till prissättning som är mer händelsestyrd. Detta löser du genom att hålla dig informerad om allt från planerade större events som konserter eller fotbollsmatcher, men du håller även koll på mer oförutsedda händelser som tågstrul på stambanan.

Kort och gott kommer du att ha järnkoll på bokningsmönster relaterade till säsong och region, men även på det aktuella nyhetsflödet.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen och de arbetsuppgifter du ställs inför har du ett strukturerat och analytiskt tänkande. Du måste även vara serviceorienterad och gilla problemlösning då du har många samarbetsytor internt.

Du trivs med högt tempo och variation. Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i urvalet. Att du passar bra in i teamet är för oss lika viktigt som dina erfarenheter.

För att trivas hos oss vet vi att det krävs ett brinnande engagemang för kundens situation och för att göra kunden nöjd. Du ska ha hög servicenivå, ta egna initiativ och alltid tänka ett par steg framåt i det du gör. Vi värdesätter att du som person är utåtriktad och ansvarstagande. Du gillar och klarar av att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team.

Vi erbjuder

Vi är en prestigelös arbetsplats med korta beslutsvägar. Hos oss erbjuds du en arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas både personligt och kompetensmässigt.

Känns det här spännande?

Då är du välkommen att söka genom att bifoga CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik, Henrik.Pettersson@sixt.se .

Välkommen med din ansökan senast den 17 november! Urvalet kommer att ske löpande då vi har som mål att hitta rätt person så snart som möjligt!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Sixt Leasing

Ansök härFöretag
Sixt Leasing


Plats
Malmö


Kategori
Ekonomi
Handel/Inköp
Försäljning

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.