Uppdragsansvarig landskapsarkitekt till Tema/PE i Malmö

Är du en erfaren och driven landskapsarkitekt som vill vara med och vidareutveckla vår landskapsgrupp? Då har vi ett roligt jobb för dig!

Rollen som uppdragsansvarig landskapsarkitekt i Malmö innebär att du, förutom att du själv jobbar som expert i olika projekt, också leder och vidareutvecklar vår landskapsgrupp. Det ger dig möjligheten att kombinera din kunskap, kreativitet och erfarenhet med strategiskt utvecklingsarbete och ledarskap.

Om tjänsten

Hos oss blir du en del av samhällsutvecklingen. Vår landskapsgrupp utgörs idag av fem engagerade landskapsarkitekter som tillsammans med våra 30 arkitekter löser komplexa utmaningar, arbetar målmedvetet med hållbarhet och brinner för prestigelösa samarbeten. Som ledare för landskapsgruppen blir din uppgift att lyfta blicken, utveckla strategier, driva utvecklingsprojekt och coacha gruppen.

Du som söker

Landskapsarkitekten är experten på rummen mellan husen i våra projekt. Du har en god känsla för gestaltning, är kreativ och strukturerad samt duktig på att förvalta och utveckla kundrelationer. Som uppdragsansvarig landskapsarkitekt krävs att du har minst 10 års relevant erfarenhet från olika typer av projekt, från tidiga skeden till projektering. För uppdraget krävs att du har ett genuint intresse av att få kundrelationer, verksamheter och medarbetare att utvecklas. Du är trygg i din roll och bidrar till att skapa en inspirerande och inkluderande arbetsplats.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Sista ansökningsdag är 30 april men du är välkommen med din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Neuhauser på anna.neuhauser@pe.se eller +46 10-516 05 53, vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lukas Drelich på lukas.drelich@roirekrytering.se eller 073-233 08 50.

Om oss

Dagens samhälle är fullt av utmaningar som ställer krav på förändring och nya lösningar. Därför finns Projektengagemang, i dagligt tal PE, som sedan juni 2018 är börsnoterat på Nasdaq Stockholm. PE är konsulter inom samhällsbyggnad och industri och finns på över 35 orter runtom i Sverige. Här jobbar mer än 1 000 arkitekter, ingenjörer, projektledare och specialister som tillsammans skapar värde för våra kunder – och för samhället i stort. Vi levererar lösningar som fungerar här och nu och för kommande generationer. Vi skapar för livet.

Affärsområdet Arkitektur är ett av åtta affärsområden inom PE. Våra närmare 150 arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter, planarkitekter och dagvattenspecialister arbetar med en mängd olika uppdrag inom; stadsplanering, fastighetsutveckling och nyproduktion, upprustning eller anpassning av bostäder, kontor, offentliga lokaler, industrifastigheter och butiker. Vi arbetar målmedvetet för att skapa mervärde genom hela projekten, driva på utvecklingen inom vårt område och för att vara uppskattade rådgivare till våra kunder. Våra kontor finns i Stockholm, Uppsala, Visby och Malmö. Läs mer på pe.se .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Tema/PE