Nilfisk söker Finsktalande Kundtjänstmedarbetare

Vi söker nu en finsktalande lagspelare med ett brinnande intresse för kundservice till vår nordiska kundserviceorganisation i Mölndal.

Sedan februari i år hanteras den svenska, norska och finska marknaden från Nilfisk kontor i Mölndal. Vår nordiska kundserviceorganisation utgörs av ca. 30 personer varav 17 medarbetare är placerade i Mölndal, resterade på vårt danska kontor i Hadsund.

Rollen
Som Finsktalande Kundtjänstmedarbetare hos oss kommer ditt huvudsakliga fokus vara att serva och supportera Nilfisk finska organisation och våra finska kunder via mail och telefon. Du följer och administrerar orderprocessen, från beställning och registrering till leverans. Även om ditt primära fokus är p den finska marknaden så är du och dina nordiska kolleger en del av en större funktion – ni är och agerar som ett team.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Hantera daglig dialog med kunder för att skapa förståelse för kundernas behov och i förlängningen säkerställa hög servicenivå och leveranssäkerhet
  • Produktrådgivning
  • Orderhantering
  • Säljsupport i form av merförsäljning, prisuppgifter etc.
  • Besvara leveransförfrågningar
  • Hantera reklamationer

Beroende på erfarenhet finns för rätt person även möjlighet att ta ett större ansvar i form av Super User för den finska marknaden i vårt affärssystem.

Vi erbjuder alla våra anställda en god bas för personlig utveckling. Som anställd hos oss på Nilfisk ges du möjlighet att påverka det sätt du arbetar på för stunden och inom koncernen finns karriärmöjligheter nationellt och internationellt. Du rapporterar till vår Nordiska Kundservicechef och arbetar i nära samarbete med vår marknads-, försäljnings- samt logistikavdelning för att maximera vår interna och externa effektivitet och service.

Din profil
Vi söker dig som genom tidigare erfarenhet och personliga kompetenser känner dig trygg i servicerollen. Du är en skicklig administratör och har ett sinne för ordning och struktur.

Vi värderar trivsel högt – för att passa in hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som sätter teamet före dig själv och att du bidrar till kontorets goda stämning.

Kvalifikationer:

  • Då du arbetar mot våra finska kunder är det en förutsättning att du behärskar finska i tal och skrift
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana – det är meriterande om du har erfarenhet av SAP eller annat affärssystem
  • Tidigare erfarenhet från service- och administrativa roller

Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet - din inställning och din känsla för god service kommer vara avgörande.

Vi erbjuder
Tillsvidare anställning. Sex månaders provanställning tillämpas. Fast lön. Kollektivtal. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Mölndal.

Du erbjuds en roll i ett internationellt företag. Hos oss får du vara med och påverka – mer än du tror. Dina idéer och egna initiativ är inte bara välkomna utan en förutsättning för att vi som kundtjänstorganisation och företag i stort ska fortsätta utvecklas. Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, din anställning inleds med ett genomtänkt och anpassat introduktionsprogram kopplat till företaget och våra produkter, tjänster och värderingar.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2019-01-31 . Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227. För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Linda Brahe, Nordisk Kundtjänstchef; Linda.Brahe@nilfisk.com .

Om Nilfisk
Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över, och vi strävar efter att gå i bräschen för teknisk utveckling för att uppfylla våra kunders framtida behov.

I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett stabilt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden. Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen. Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.
Besök vår hemsida för mer information om oss: www.nilfisk.se .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Nilfisk AB

Ansök härFöretag
Nilfisk AB


Plats
Mölndal


Kategori
Administration

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.