Verksamhetschef Boende LSS Örebro

Platser: 1

Frösunda är ett av Sveriges fem största bolag inom omsorg och som står inför en kraftig tillväxt. Behoven av omsorg ökar i takt med att befolkningen växer och kundernas krav på service ökar. Frösunda ska vara en förebild för hur omsorg bedrivs och nöjda kunder gör att verksamheten växer vilket skapar stora möjligheter för våra medarbetare att växa inom koncernen. Årlig omsättning är ca 3.000 miljoner och antalet anställda uppgår till ca 8 000.

Koncernens nyckelmedarbetare är verksamhetschefen som leder medarbetarna i arbetet med att ge kunden bästa möjliga service och uppfylla de krav som finns på vår verksamhet. Det innebär i många fall att driva ett förändringsarbete kring Kultur, attityder och förhållningsätt, så man säkerställer att företagets kunder alltid är i fokus. I tjänsten ingår resultatansvar för både personal, ekonomi och kvalitet. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp tillsammans med andra verksamhetschefer för boenden inom Frösunda.

Vi söker just nu verksamhetschef med 50-75% tjänstgöringsgrad till ett gruppboende i Örebro, Näset. Näset är en gruppbostad med inriktning förvärvade hjärnskador, personkrets 2. Näsets gruppbostad ingår i Affärsområdet Funktionsnedsättning inom Frösunda.

Affärsområdet funktionsnedsättning består av grupp- och serviceboende, korttidsboende, daglig verksamhet, skola, coachning samt ledsagning. Vi har idag 116 enheter över hela landet. Affärsområdet, som växer kraftigt, leds av affärsområdeschefen och regionchefer.

Vårt mål är att alla kunder hos oss känner trygghet och ges förutsättningar för ett självständigt liv. Vi ger individuellt anpassat stöd och hjälper till i deras vardag genom att skapa struktur, rutiner och planering, meningsfulla aktiviteter och möjligheter till utveckling.

Utbildning/erfarenhet:

Du har högskoleutbildning som exempelvis från socionomprogrammet, sociala omsorgsprogrammet. Du har minst 3 års erfarenhet från arbete inom funktionsnedsättning. Du har även erfarenhet från arbetsledande position, krav på minst 2 års chefserfarenhet. Ledarerfarenhet från privat sektor är meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen (exempelvis stroke, trauma, tidig demens, dvs. hjärnskador som inte hör till normalt åldrande).

Dessa punkter måste uppfyllas för att kunna bli aktuell för denna tjänst, i riktlinje med Inspektionen för Vård och Omsorgs krav för godkännande av verksamhetschef för LSS-boende, samt avtal.

Vi ser gärna att du har körkort (ej krav) men däremot mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper:

* Ett genuint kundfokus – sätter kunden främst

* Förmåga att följa instruktioner och se möjligheter inom ramarna

* Integritet och styrka som ledare (mod att våga utmana samt en personlig mognad)

* Delar Frösundas värderingar: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet

* Öppenhet, intresserad av att dela med sig av sina styrkor och svagheter i syfte att utveckla

* Förmåga att skapa resultat (nöjda kunder, ekonomi och kvalitet)

* Förmåga att skapa tillväxt

* Förståelse för att kvalitetsledare inte innebär mer resurser utan rätt använda resurser

* Kunna introducera och entusiasmera medarbetare

Vi erbjuder Dig:

Ett roligt och stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Frösunda tillämpar individuell lönesättning och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse, men snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 2015-07-09 men urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta David Jervehed, tel: 010-130 34 87 eller via mail David.Jervehed@frosunda.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Kontaktpersoner

David Jervehed, Regionchef
Telefon: 0101303487Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Frösunda

Ansök härFöretag
Frösunda


Plats
Örebro


Kategori
Chef/Ledning

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.