Sommar-/sjukvikarie Personlig assistent Oskarshamn

Platser: 2

Frösunda Omsorg AB i Oskarshamn söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos oss.  Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter än hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.

Vi söker i första hand dig som vill arbeta som timvikarie under sommaren och eventuellt i höst hos en eller flera av våra kunder. Det gäller i första hand ett semestervikariat samt ett sjukvikariat under sommaren.

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du får gärna vara studerande eller ha ett annat deltidsarbete som du vill kombinera med jobbet som personlig assistent.

Frösunda Omsorg AB blir din arbetsgivare och vi står för arbetsledning och utbildning efter behov. Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns.

Ansökan endast via denna länk. Bifoga personligt brev och CV där din ålder framgår. Varmt välkommen med din ansökan! Behovsanställning.
Kontaktpersoner

Linda Oldin Embretsen, Verksamhetschef
Telefon: 010-1303159

Katarina Weiman, Verksamhetschef
Telefon: 010-1303157

Lovisa Annell, Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303145Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Frösunda

Ansök härFöretag
Frösunda


Plats
Oskarshamn


Kategori
Hälsa och Sjukvård

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.