Ekonomichef

Är du en kvalificerad ekonom som vill mer? Vill du bli vår politiska lednings guide och samtalspartner i kommunalekonomiska strategifrågor?

Vi söker dig som är trygg i dina kunskaper som ekonom och vill utveckla dig vidare med kommunalekonomiska strategifrågor.

Vi vill att du ska kunna ge oss bra beslutsunderlag för både kort och långsiktig ekonomisk planering. För att klara det behöver du vara en bra omvärldsbevakare bl.a.  gentemot regering, riksdag och SKL. Du kan identifiera viktiga frågeställningar, analysera, se helheter och kunna komma med förslag till lösningar och förbättringsåtgärder. Du kommer att arbeta nära både tjänstemanna- och politiska ledning och till din hjälp har du en centraliserad ekonomiavdelning som ska serva förvaltningarna med budget, uppföljning och andra ekonomiska frågor.

Vem är du?

Du är en ekonom med flera års erfarenhet av att ha verkat som ekonom centralt i en politiskt styrd organisation. Du är strukturerad och resultatorienterad i din yrkesroll och som person är du trygg, flexibel, prestigelös och duktig på att bygga relationer såväl internt som externt.
Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer ta kontakt med kommunchef Christer Engström, på telefon 0271-57070 eller 070-6070406.

Ansökan skickar du till kommun@ovanaker.se senast den 30/9.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Ovanåkers kommun

Ansök härFöretag
Ovanåkers kommun


Plats
Ovanåker


Kategori
Chef/Ledning
Ekonomi
Övrigt

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.