Begravningsrådgivare till vår verksamhet i Sävsjö

På Klarahill Josefssons begravningsbyrå vet vi att våra kunders önskemål förändras över tiden och vi vill möta varje kund där kunden vill möta oss. På vår resa framåt tar vi med oss all vår djupa kunskap som våra skickliga medarbetare besitter för att möta framtiden. Välkommen att följa med oss på resan!

Som begravningsrådgivare hos oss ansvarar du för hela kundprocessen kring en begravning, från att dödsfallet har ägt rum, genom hela begravningen och fram till att du lämnar över till våra jurister i Verahill för bouppteckning och arvskifte.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som begravningsrådgivare måste du tycka om att ta eget ansvar, vara flexibel och kunna möta kunden på ett professionellt och personligt plan.

  • Du har hög social kompetens och kan möta alla människor med respekt i en svår situation. Arbetet kräver att du är strukturerad, lyhörd och mycket noggrann.
  • Du drivs av ett kundfokus och stimuleras av att överträffa kundernas förväntningar.
  • Du är öppen och uppriktig i din kommunikation. Har du har en god lokal förankring är det meriterande.

I tjänsten ingår även beredskap var tredje vecka vilket innebär att du tar emot samtal från våra kunder och hjälper dem med deras frågor och önskemål.

Vi erbjuder

Ett meningsfullt arbete där Du kommer att göra skillnad för både kunder och kollegor varje dag i en situation då det är som viktigast att ha en trygg person att lita på.

Du rapporterar till kontorsansvarig och arbetar nära dina kollegor på andra orter i regionen. Du får stöd i ditt arbete genom utbildning och regelbunden måluppföljning.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare anställning, provanställning 6 månader tillämpas, fast lön.

Ansökan

Låter det intressant? Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2019-09-30. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök”, fyll sedan i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig, Björn Svensson, Regionchef Klarahill på email bjorn.svensson@klarahill.se eller telefon: 010-174 10 57

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Klarahill består av kunniga lokala familjeföretag som tillsammans bedriver en femtedel av de auktoriserade byråerna inom Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Vi delar samma vision och värderingar. Vi vill vara den begravningsbyrå som kunderna helst väljer och den byrå som våra konkurrenter helst vill vara. Det personliga är centralt för oss, både när det gäller bemötande och när vi utformar skräddarsydda personliga begravningar. Läs mer på www.klarahill.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Klarahill

Ansök härFöretag
Klarahill


Plats
Sävsjö