Utveckla inbyggda system på OIM Sweden AB

Utveckla inbyggda system på OIM Sweden AB

Vi är ett konsultbolag i stark tillväxt med riktigt spännande internationella och inhemska kunder som anförtror oss utmanande projekt. Därför vill vi nu komma i kontakt med utvecklare av både mjukvara och hårdvara som triggas lika mycket av produktutveckling som vi! Är du vår nästa kollega i teamet?

Vi erbjuder dig:

OIM är ett unikt konsultföretag i stark tillväxt som drivs av att hjälpa våra kunder genom hela resan från idé till färdig säljande produkt. Vi gör det genom att erbjuda tjänster inom finansiering, affärsutveckling och förstås teknik. Då många av våra kunder finns inom Life Science kommer vi att certifiera oss enligt ISO 13485.

Vi som jobbar här är ett härligt gäng utvecklare som gillar utmaningar och trivs i en omväxlande miljö där vi enskilt och tillsammans hjälper våra kunder att lyckas. I vår grupp av medarbetare finns specialiteter från flera områden och med olika intressen. Däremot delar alla vår vision om att tillsammans stödja våra krävande kunder och bygga det bästa konsultföretaget.

Här jobbar Pontus, programvaruutvecklare och arkitekt, med ett klurigt kundprojekt. Peter, driven affärsutvecklare med ett 30-tal års erfarenhet av produktutveckling och finansiering, har kundbesök idag. Hos oss hittar du också David, industridesigner och problemlösare med intresse för smarta lösningar och motorcyklar. I dag jobbar Stina, vår erfarna mekanikkonstruktör, inne på kontoret trots att våra kunder nog gärna önskat ha henne ute hos sig. I det stora labbet jobbar José med elektroniken för ett viktigt kundprojekt och verkstaden hittar du allt från oscilloskop, lödkolvar och skruvmejslar till 3D printers, nödvändiga verktyg för att möjliggöra kreativitet och effektivitet i allt från prototypbyggande till småskalig produktion.

Om dig

För att excellera i vår ambition behöver vi fler duktiga utvecklare av inbyggda system som gillar utmaningar och trivs i en omväxlande miljö där vi enskilt och tillsammans hjälper våra kunder att lyckas.

Känner du igen dig i beskrivningen ” Problemlösande ingenjör med fokus på inbyggda system” så kontakta oss!

Sök gärna genom att fylla i formuläret. Men skulle du helst fört höra mer så är du varmt välkommen att slå en signal till Ulf Rogers på mobil 0723-10 00 63. Det går självklart lika bra att lägga en rad på mejl på ulf.rogers@oimsweden.com – så hör vi av oss inom kort!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
OIM Sweden AB

Ansök härFöretag
OIM Sweden AB


Plats
Skåne län


Kategori
Administration

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.