Revisorkonsult till Bakertilly


Företagsinformation

Bakertilly Swedrev är en av Stenungsunds större affärs- och revisionsbyråer med 15 anställda, varav 5 är kvalificerade revisorer och 1 är auktoriserad redovisningskonsult. Vi har varit verksamma sedan 1993. Bakertilly Swedrev är medlem i branschorganisationen FAR. Vi har under sommaren 2016 gått med i Baker Tilly för att stärka vårt företag. Baker Tilly har 700 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg till Luleå i norr. Baker Tilly har världsomspännande resurser i nätverket Baker Tilly International.


Tjänstebeskrivning

Bakertilly Swedrev KB skall bli fler. Vi söker efter en revisorkonsult som främst kommer att arbeta mot ägarleda företag såsom exempelvis entreprenad-, handels-, konsult-, fastighets-, och tillverkandeföretag. Dina arbetsuppgifter är att ha koll på redovisning, skatter, deklarationer och bokslut, och din dag innefattar mycket kundkontakt där du får möjligheten att vara ett stöd i deras ekonomiska utveckling.
Vår affärsidé är att kunden alltid skall stå i centrum. Våra nyckelord är service och kvalitet. För att nå bästa möjliga resultat för kunden upprättar vi en långsiktig planering och strategi som medför en bättre ekonomisk och juridisk trygghet.
Vi erbjuder dig ett arbete i fina, nya lokaler i Stenungsund och runt dig finns ca 15 medarbetare.


Kvalifikationer

Vill du arbeta mot dina kunder som om det var ditt eget företag?
Vi söker efter dig med stort engagemang och kunskap inom revision. Vi ser att du har relevant utbildning och några års erfarenhet. Du kommer att trivas hos oss om du har en initiativrik och social inställning. Att du är noggrann, engagerad och duktig på att sätta dig in i företags olika ekonomistrukturer ser vi som en självklarhet.
Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson på tel 0707-858648, eller maila till henne på malin.andersson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se.Senaste ansökningdag är 2019-08-07.
Välkommen med din ansökan!
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
TillsvidareanställningAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Premier Service Sverige AB

Ansök härKontaktperson(er)
Malin Andersson
0707858648


Företag
Premier Service Sverige AB


Plats
Stenungsund