Category Manager till addnature.com

Nu utökar vi vårt team i Stockholm och söker en;

- Category Manager Textile

Om oss

Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Alla har vi en brinnande passion för äventyr bestående av höjdmeter, svett, tårar och ett eller annat blåmärke. En passion så stark att vi för 18 år sen ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något som vi älskar. Idag är vi en av de största inom friluftsliv och vi drivs av att sprida kärleken till hållbart äventyr.

Sen ett par år tillbaka ägs Addnature av Internetstores som är en av Europas giganter inom cykling och friluftsliv. Tillsammans har vi utvecklats och har en stark ställning som experter på såväl e-handel som försäljning i fysiska butiker. Vi har styrkan av centrala och gemensamma lösningar, tillsammans med lokal fingertoppskänsla.

Som en del av Internetstores representerar Addnature experterna inom outdoor, både vad gäller kompetens och sortiment. Vi har fått ett utökat förtroende att visa hur vi kan komma ännu närmare kunderna, leverantörerna och marknaden. Därför söker vi nu inköpare till vårt kontor i Stockholm för att bygga vidare på vårt varumärke och stärka vår position som de små och stora äventyrarnas förstahandsval.

Arbetsuppgifter

I rollen som Category Manager hos oss på Addnature är du med i hela inköpsprocessen och bestämmer tillsammans med dina kollegor vårt framtida sortiment. Vi arbetar med kategoriansvar där du har extra ansvar för utvalda produktgrupper. Du kommer att bygga affärsrelationer med leverantörer, besöka de europeiska outdoor-mässorna, förhandla, bevaka trender och briljera med dina Excel-kunskaper inom Internetstores multinationella team.

Vem är du?

Vi söker dig vars fritid upptas av aktiviteter som nära eller direkt relaterar till de produkter vi säljer. Det är viktigt att du brinner för att vara ute och känner dig hemma i vårt sortiment. Du bör ha förståelse för branschen, tycka om att jobba med och analysera siffror samt trivas på sociala evenemang. Under perioder kan det vara mycket intensivt så att du är stresstålig och kan hantera flera uppgifter samtidigt vet vi är en stor fördel.

Krav är att du har tidigare bakgrund som inköpare, har god koll på marknaden, är strukturerad, analytisk och har god kommunikationsförmåga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Tableu, Jira eller Confluence.

Villkor

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Du ansöker till tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” – ej via e-post.

Samtliga ansökningar skall vara skrivna på engelska.

Rekryteringsprocessen är i full gång och intervjuer sker löpande, så skriv ihop din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Addnature