Tandsköterska Aqua Dental

Aqua Dental är en tandvårdskedja med kliniker på Kungsholmen, Östermalm och i Hammarby Sjöstad. Vi erbjuder tandvård av hög kvalité med allmän tandvård, estetisk tandvård, specialisttandvård (ortodonti, kirurgi och endodonti) och har egen 3D-röntgen.
Vi erbjuder generösa öppettider och har fokus på ett personligt och tryggt omhändertagande av våra patienter.

www.aquadental.se

Till vår klinik på Östermalm söker vi en tandsköterska. Glad och positiv för sedvanlig assistans, sterilarbete, administration och visst receptionsarbete. Även delegerat arbete såsom röntgentagning, profylax, avtryckstagning och modellframställning ingår.

Vi söker dig som är en utbildad tandsköterska med några års erfarenhet med intresse för och/eller vana av delegerat arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är utåtriktad, flexibel, empatisk och tycker om patientkontakten samt har datorvana, gärna med erfarenhet av Opus. Du måste även ha goda kunskaper i skrift och tal på svenska och engelska. Tjänstgöring på någon av våra andra kliniker kan också förekomma.

Gå även in på www.aquadental.se för mer information om våra kliniker, medarbetare och öppettider.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Aqua Dental

Ansök härFöretag
Aqua Dental


Plats
Stockholm