Axelsons Institute söker Redovisningsansvarig till Stockholm

Nu söker vi en redovisningsansvarig till vår administrativa enhet centralt i Stockholm. Våra verksamheter växer och vi behöver därför komplettera med en redovisningsansvarig som driver det dagliga arbetet och stöttar våra bolag som är verksamma i flera branscher såsom Utbildningar och Spabehandlingar.

Vi är ett bolag som kännetecknas och tempo och entreprenörskap. Det är roligt att jobba hos oss och trivs du med en händelserik vardag där du är nära verksamheten så kan detta vara en av de mest stimulerande ekonomitjänsterna just nu. Du blir en viktig del i vårt lilla, men tajta team.

Om tjänsten:

Som redovisningsansvarig sköter du all löpande bokföring och ansvarar för månads- och årsbokslut, avstämningar samt årsredovisning. Du upprättar skatt- och momsredovisningar och sköter kontakten med myndigheter. I rollen ingår i perioder också att delta i budget- och prognosarbetet

Du rapporterar till COO vilket medför att du bör vara trygg i din profession och är van att ta egna initiativ. Att du är självständig krävs för att du ska trivas. Det en självklarhet hos oss att vi hjälps åt i perioder där det är mycket att göra. Vi håller ett högt tempo men är måna om att ha roligt tillsammans. Då vi är ett litet administrativt team får du förmånen att arbeta nära verksamheten och bidra till utvecklingen av våra administrativa processer och rutiner. Det finns även möjlighet att utveckla både tjänsten och ansvarsområde med tiden för rätt person.

Om dig:

Vi tror att du genom din erfarenhet har god förmåga att veta vilka saker som behöver göras och i vilken ordning. Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete. Har du tidigare erfarenhet att arbeta i entreprenörsstyrda verksamheter ser vi det som meriterande. Alternativt kanske du kommer från en redovisningsbyrå där du upparbetat en vana att kunna hantera flera parallella kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan:

För frågor, kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast, dock senast 9 juni.

OBS! Ansökan tas ej emot via email!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Axelsons:

Axelsons består av fem olika bolag med verksamheter i Sverige och Norge. Vi vill skapa ett friskare och hälsosammare samhälle genom utbildning och kroppsterapeutiska behandlingar.

På Axelsons har vi kompletta yrkesutbildningar såväl som kortare introduktions- och fortbildningskurser. Många går våra kortare kurser för att kunna behandla sina nära och kära eller för att testa och prova på innan de börjar en yrkesutbildning. Vi har utbildningar för både kropp som knopp, insida och utsida och rustar våra elever med den senaste kunskapen och kompetensen för att bidra till friska människor i en frisk miljö. Vid våra City DaySPA-anläggningar erbjuder vi välgörande hud- och kroppsbehandlingar med spetskompetens inom medicinsk fotvård, behandlande massage och avancerad hudvård.

Läs gärna mer på axelsons.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Axelsons

Ansök härFöretag
Axelsons


Plats
Stockholm


Kategori
Bank, Finans
Ekonomi
Försäkring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.