Verksamhetschefer sökes till enheter i Stockholm samt Täby

Platser: 2

Frösundas verksamhetschefer leder medarbetarna i arbetet med att ge kunden bästa möjliga service och har ansvar för att uppfylla de olika krav som finns på våra verksamheter. Det innebär i många fall att driva ett förändringsarbete kring attityder och förhållningsätt, även om motståndet ibland är stort. I tjänsten ingår resultatansvar för både personal, ekonomi och kvalitet. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp tillsammans med andra verksamhetschefer för boenden inom Frösunda.

Är du chef med kompromisslöst kundfokus?

Affärsområdet Funktionsnedsättning bedriver boenden, sysselsättning och skolor för personer som har funktionsnedsättning. Vår utgångspunkt är alltid våra kunder och vår verksamhet drivs alltid med kundfokus. Det ställer krav på våra medarbetare att kunna agera med Respekt, Engagemang och Nyfikenhet mot våra kunder.

Utbildning/erfarenhet:

Du har högskoleutbildning som exempelvis från socionomprogrammet, sociala omsorgsprogrammet eller annan lämplig högskoleutbildning. Du har minst 3 års erfarenhet från arbete inom funktionsnedsättning. Du har även erfarenhet från arbetsledande position, krav på minst 2 års chefserfarenhet. Du skall kunna påvisa att goda ekonomiska resultat har uppnåtts. Ledarerfarenhet från privat sektor är starkt meriterande – gärna servicerelaterade branscher.

Du har körkort och mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi söker dig med:

  •     Ett genuint kundfokus – sätter kunden främst
  •     Förmåga att följa instruktioner och se möjligheter inom ramarna
  •     Mod och uthållighet som ledare
  •     Delar Frösundas värderingar: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet
  •     Öppenhet, intresserad av att dela med sig av sina styrkor och svagheter i syfte att utveckla
  •     Förmåga att skapa resultat (nöjda kunder, ekonomi och kvalitet)
  •     Förmåga att skapa tillväxt
  •     Förståelse för att kvalitetsledare inte innebär mer resurser utan mindre
  •     Förmåga att lyfta medarbetare och skapa arbetsglädje

Vi erbjuder Dig:

Att bidra till att vara med och skapa Sveriges bästa omsorgsföretag. Detta leder självklart till goda utvecklings och karriärmöjligheter. Frösunda tillämpar individuell lönesättning och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse, sista ansökningsdag är 2015-08-31 men urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta regionchef Anita Falk, via anita.falk@frosunda.se Observera att vi endast tar emot ansökningar via länken i annonsen, ej via mail.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner

Anita Falk, Regionchef
Telefon: 010-130 38 52Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Frösunda

Ansök härFöretag
Frösunda


Plats
Stockholm


Kategori
Chef/Ledning

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.