Platschef som vill skapa stilfulla och tekniskt avancerade utemiljöer sökes till Marbit Anläggning & Utemiljö, Stockholm

Marbit har i över trettio år framgångsrikt förbättrat stor-Stockholms parker, gator och torg. Vi gör det genom att alltid ge våra uppdragsgivare kvalitet och kunnande. Med en fyrdubblad omsättning de senaste fyra åren och en växande verksamhet, söker vi en Platschef att stärka teamet med.

Varför ska du arbeta på Marbit?

Marbit har genomfört flera uppmärksammade och prisvinnande utemiljöprojekt inom stor-Stockholm. Hos oss får du vara delaktig i att bygga stadens framtid i en organisation som månar om din personliga utveckling. Det är en platt organisation där du får stor frihet under ansvar i en verksamhet med god ekonomi, investeringsvilja och idérikedom.

Om rollen

Som Platschef hos Marbit tar du ägarskap för projektens planering, genomförande och avslut . Våra entreprenader innehåller ofta betongarbeten, såsom platsgjutna stödmurar, markbetong, platsgjutna trappor, grundläggning byggnader m.m. Du ansvarar för att projekten uppförs enligt gällande handlingar, följer lagar, regler och för att arbetsmiljöarbetet hanteras korrekt. Vidare tar du fram underlag för ekonomisk uppföljning, håller i byggmöten och leder de medarbetare du har personalansvar för (5-10 st) samt de underentreprenörer som arbetar i ditt projekt. Därtill arbetar du, tillsammans med andra Platschefer, med samordningen av personalresurser och att driva företaget framåt. Eftersom du har det övergripande ansvaret är du en nyckelperson både i det operativa och det strategiska arbetet.

Du kommer att arbeta på Marbits kontor i Sundbyberg tillsammans med övriga kollegor samt ute på de byggarbetsplatser som du är involverad i. Ditt team består av dig och din platsorganisation samt kalkylavdelningen, och du rapporterar till Arbetschefen.

Om dig

Vi söker dig som idag är Platschef på ett anläggningsföretag. Antingen har du minst fem års erfarenhet i yrket och ytterligare minst fem år i byggbranschen, eller så är du utbildad Byggingenjör med erfarenhet som Arbetsledare eller Platschef.
Om din kunskap bygger på teoretiska studier eller lång praktisk erfarenhet är mindre viktigt för oss. Det vi fokuserar på är att du är självgående inom de områden du ska ansvara över.

Det är ett krav att du kan entreprenadjuridik, AMA/MER, något Kalkyl-arbetsprogram (t.ex. MAP), Office-paketet samt har körkort B, och det är meriterande om du dessutom kan något projektledningsprogram (t.ex. Byggsamordnaren).

Som person är du analytisk, strukturerad, ansvarstagande, van att hålla deadlines vid högt tempo, relationsskapande och du har god ledarskapsförmåga.

Information och ansökan

Läs mer p http://www.marbit.se/

För frågor, kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

Ansökan via email tas ej emot!

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast , vi intervjuar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Marbit

Marbit är ett ägarlett anläggningsföretag med ca 50 anställda, som bygger och vårdar parker, gator och torg i Stockholmsregionen. Vi betjänar ledande kommunala, statliga och privata uppdragsgivare och är kända för att göra snygga jobb och för att ha långa kundrelationer.

Vi är specialiserade på två närbesläktade verksamhetsområden där vi har särskilda kompetenser, anläggning respektive skötsel av mark och parkanläggningar. Det ger oss möjlighet att tillfredsställa många kundbehov och att dra nytta av kunskaper från vartdera området för att höja kvalitén på det andra.

Företaget är certifierat av Det Norske Veritas för kvalitet, miljö och arbetsmiljö, vilket kommer kunderna tillgodo i form av dokumentering och kontinuerlig återkoppling av nya erfarenheter, lärdomar och idéer.

Marbit har sin värdegrund i ägarfamiljens norrländska rötter, där ett löfte är ett löfte och kundernas tillit den viktigaste tillgången.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Marbit Anläggning & Utemiljö

Ansök härFöretag
Marbit Anläggning & Utemiljö


Plats
Stockholm


Kategori
Bygg/anläggning
Miljö

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.