Ekonomi- och HR-ansvarig till Mille Notti i Stockholm

Är du en erfaren ekonom som trivs i en betydande roll i en verksamhet med korta beslutsvägar? Då kan detta vara något för dig!

Familjeföretaget Mille Notti specialiserar sig på sovrum och badrum och erbjuder högkvalitativa produkter så som sängar, sängkläder, dunkuddar, täcken och frotté. Vi söker en ny ekonomiansvarig med affärsmässigt sinne till vårt kontor i Stockholm.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar en affärsnära funktion i ett gediget familjeföretag. Som ekonomi- och HR-ansvarig på Mille Notti har du en bred roll där du arbetar med såväl ekonomi, HR- och personalfrågor.

Dina arbetsuppgifter inkluderar exempelvis:

  • Redovisning i ekonomisystemet Microsoft Dynamics NAV
  • Månads- och årsbokslut
  • Rapportering och presentation av budget till ledningen
  • Bidra med att leverera affärsmässiga analyser samt förslag på åtgärder som förbättrar verksamhetens lönsamhet
  • Upprättande av årsbudget samt säljstatistik
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avtalsfrågor
  • Löneadministration
  • Personalfrågor

Varför skall jag jobba på Mille Notti?
För oss är det viktigt att skapa förutsättningar för att varje anställd skall kunna lyckas. Vad som ger just dig förutsättning är individuellt och något vi som arbetsgivare är nyfikna på. Vi tycker generellt att det är viktigt att våra anställda har en bra balans mellan arbete, fritid och vila. Du har sex veckors semester, friskvårdsbidrag och en friskvårdstimma i veckan.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har arbetat i ett mindre eller medelstort företag sedan tidigare. Du har en eftergymnasial ekonomisk utbildning och gedigen erfarenhet som ekonomiansvarig och av liknande arbetsuppgifter. Du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av system som NAV och Hogia är meriterande.

Vi söker dig med ett affärsmässigt intresse som även uppskattar att involvera dig i verksamheten. Du tycker om att vara med och ha översikt över verksamhetens processer. Du är noggrann och effektiv i ditt arbete. Du är strukturerad, men behåller samtidigt en flexibilitet som gör att du kan omprioritera när omständigheterna kräver det. För att lyckas i den här tjänsten är det viktigt att kunna göra rätt prioriteringar och att trivas i en roll där du har flera bollar i luften samtidigt.

Ansökan
Låter detta intressant så skicka gärna din ansökan redan idag.

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Urvalet sker dock löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor, vänligen kontakta Amanda Johansson på Roi Rekrytering, amanda.johansson@roirekrytering.se , 073-233 11 90.

Dearest Customer,
Since 1991 our family has worked with the passion to create a marvellous experience, a treat for your senses. We only work with selected and the most sophisticated tactile materials, designs and methods. Bedding, beds, terry towels, pillowcases and blankets in our collection will give you that unique sensation. We constantly refine and develop our techniques and production. So that you as a customer can be sure that everything that carries our name is manufactured in an ethical way and is of the highest quality. We curate and inspire how to create that place that you never want to leave. The place you call home.
Welcome to visit us anytime.

Yours sincerely,
the Mille Notti familyAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Akademikerjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Mille Notti AB